Τραγικές λεπτομέρειες για την κατάσταση του βρέφους στην Κρήτη - Οργή και πόνος

O διοικητής του νοσοκομείου Σητείας, μίλησε αναλυτικά για την κατάσταση του μωρού

O διοικητής του νοσοκομείου Σητείας, Μανόλης Μιχελάκης αναφέρει ότι το μόλις 6 μηνών μωράκι που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από οικογενειακό καβγά και τελικά πέθανε, δεν είχε καμία αντίδραση σε εξωτερικά ερεθίσματα μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.  

Ο κ. Μιχελάκης μίλησε στο cretapost, λέγοντας ότι το βρέφος μεταφέρθηκε στις 21:00 το βράδυ στο νοσοκομείο Σητείας από τους γονείς του.

"Το βρέφος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, χωρίς καμία αντίδραση σε ερεθίσματα. Έγινε άμεση χειρουργική και παιδιατρική εκτίμηση από τους εφημερεύοντες γιατρούς του νοσοκομείου μας, διασωληνώθηκε, σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ", λέει ο κ. Μιχελάκης.

Το άτυχο βρέφος άφησε την τελευταία πνοή του λίγο μετά τις 6 το πρωί, στην εντατική παίδων του ΠΑΓΝΗ. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε το μεσημέρι στους δημοσιογράφους ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος, το παιδί εκτός από τις κακώσεις στο κεφάλι -που σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας στους αστυνομικούς έγιναν από το κινητό που "βρήκε" το παιδί στο κεφάλι... αντί για τη σύζυγό του- φέρει κι άλλες κακώσεις στο κορμάκι του, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχαν προηγηθεί άλλα χτυπήματα. Είχε εσωτερική αιμορραγία και τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα θα δώσουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένονται το απόγευμα σήμερα, Πέμπτη.

Το ekriti αναφέρει ότι ο 52χρονος πατέρας, υπάλληλος στο Δήμο Σητείας, που κατάγεται από τη Σπάρτη, πήγε στη γιορτή για την κοπή της πίτας του ενιαίου συλλόγου εργαζομένων Σητείας, Ιεράπετρας και Οροπεδίου Λασιθίου από όπου έφυγε, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στο σπίτι καυγάδισε έντονα με την 30χρονη σύζυγό του, η οποία κρατούσε στα χέρια το παιδί τους, γεγονός που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Η 30χρονη, που βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ και στηρίζεται από ψυχολόγους του νοσοκομείου, ισχυρίστηκε πως τσακώθηκε με τον άνδρα της ο οποίος γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι και τη χτύπησε μαζί με το μωρό.

Την ίδια εκδοχή στηρίζει και ο αδερφός της μητέρας. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top