Ειρήνη Λαγούδη: Ο άγριος καυγάς με τον φίλο της και τον αδελφό του την ημέρα που πέθανε - Το ταξίδι των 15.000 ευρώ στο εξωτερικό

Το ραντεβού στο δύσβατο σημείο, η λογομαχία και το τελευταίο μήνυμα

Τα βασικά στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη έφερε στο φως ο Γιώργος Καραϊβάζ, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξηγώντας γιατί η ΕΛ.ΑΣ μιλά με βεβαιότητα για αυτοχειρία και αυτοπυρπολισμό της 44χρονης.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ

 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, τη μοιραία ημέρα, η Ειρήνη έκανε ένα τηλεφώνημα στον φίλο της.

Μετά την αλλαγή του χρόνου υπήρχαν μεταξύ τους τηλεφωνικές επικοινωνίες, όπου της δήλωνε απερίφραστα και τελεσίδικα ότι η μεταξύ τους σχέση έχει τερματιστεί.

Στο τελευταίο της τηλεφώνημα την ημέρα εκείνη, του έλεγε πως “ θα είμαι εκεί, αν δεν έρθεις θα αυτοκτονήσω”. Ο φίλος της πηγαίνει με τον αδελφό του στο σημείο όπου τον περίμενε η Ειρήνη και ακολουθεί μεταξύ τους ένας άγριος διαπληκτισμός, ο οποίος παρέμεινε μόνο στο επίπεδο της φραστικής αντιπαράθεσης. Δεν καταγράφονται χειροδικίες. Όλα αυτά συνέβησαν την ημέρα που πέθανε η Ειρήνη.

To ραντεβού δόθηκε στο δύσβατο σημείο όπου την είχαν δει οι δυο μάρτυρες να τσακώνεται με δυο άνδρες. 

 

ΤΙ «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ

 

Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν τις διαδρομές των κινητών τηλεφώνων τους. Και οι δυο διαδρομές (δηλαδή του φίλου της και του αδελφού) συμπίπτουν απόλυτα με τις διαδρομές τις οποίες οι ίδιοι «έδωσαν».

Αυτό σημαίνει ότι από το σημείο που έφυγαν έως το σημείο που πήγαν (εκεί που ήταν η Ειρήνη και τους περίμενε) και στους χρόνους που κατέθεσαν ότι έφυγαν, συμπίπτουν στον απόλυτο βαθμό.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

 

Το τελευταίο μήνυμα της Ειρήνης, εστάλη από την ίδια αρκετή ώρα μετά τον καυγά και την απομάκρυνσή τους, ενώ πια βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση ο φίλος της και ο αδελφός του.

Το μήνυμα είχε σταλεί από το σημείο όπου ήταν η Ειρήνη. Επίσης φαίνονται τα τηλέφωνά τους που απομακρύνονται. Στο τελευταίο της μήνυμα, η Ειρήνη έλεγε στον φίλο της ότι «θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ 15.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η αρχή του τέλους άρχισε να δρομολογείται πριν από την αλλαγή του χρόνου κι ενώ η γυναίκα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον φίλο της. Από εκεί διαπιστώνεται ότι στάλθηκαν δύο μηνύματα από το κινητό του φίλου της προς τη σύζυγο του, στα οποία δηλώνεται η κοινή τους παρουσία σε διαφορετικά σημεία. Τα μηνύματα αυτά είχαν σβηστεί από τη συσκευή που έγινε η αποστολή τους, πλην όμως όταν ο φίλος επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις και δήλωση διακοπής της εξωσυζυγικής σχέσης.

Όπως επίσης έχει διαπιστωθεί, είχε προηγηθεί ταξίδι τους στο εξωτερικό, με έξοδα της Ειρήνης, στη διάρκεια του οποίου δαπανήθηκαν περίπου 15.000 ευρώ.  

Από τις έρευνες και με βάση τα πορίσματα, η αστυνομία πιστεύει ότι η 44χρονη γυναίκα περιέλουσε το σώμα της με το πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στην θέση του οδηγού.

Οι παραμορφώσεις στο πρόσωπο, αναφέρεται ότι προήλθαν από τα αποκαΐδια που έπεσαν από την οροφή της καμπίνας του αυτοκινήτου. Για το πώς βρέθηκε πίσω, η θεωρία αναφέρει ότι προφανώς πρόκειται για μια υποσυνείδητη ύστατη προσπάθεια αυτοπροστασίας. Ήταν όμως πλέον πάρα πολύ αργά.

Nα αναφέρουμε τέλος, πως παρά τα παραπάνω στοιχεία, οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top