Καρέ-καρέ η κούρσα με τον Serial Killer των ταξιτζήδων! Φοράει κουκούλα και συχνάζει στα Βόρεια Προάστια

Τι είπε στους αστυνομικούς ένα παρ’ ολίγον θύμα του

Ταξιτζης κατάθεση

Παγωμένοι, φοβισμένοι και με κομμένη την ανάσα οι οδηγοί ταξί και οι συγγενείς τους στα Βόρεια Προάστια, παρακολουθούν τις εξελίξεις στην δολοφονία του ταξιτζή το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά.

Αστυνομικές πηγές αλλά και πηγές από τις πιάτσες των βορείων προαστίων μιλούν για έναν serial killer με αδυναμία στα ταξί!

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία οδηγού ταξί που κινείται στα βόρεια προάστια της Αθήνας στο star.gr. Ο οδηγός περιέγραψε καρέ καρέ την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε προ ημερών ένας άλλος συνάδελφος τους, όταν ένας πελάτης με κουκούλα τον πυροβόλησε πιθανώς με όπλο με σιγαστήρα, όπως εικάζουν οι αστυνομικοί.

Η συγκλονιστική κατάθεση του ταξιτζή για τον μανιακό, παραλίγο δολοφόνο του

Το θύμα της επίθεσης, που πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πρόβα για την χθεσινή δολοφονία, ένας 32χρονος οδηγός ταξί, κατέθεσε στους αστυνομικούς σύμφωνα με πληροφορίες και αποκάλυψε αναλυτικά τι συνέβη στην παραλίγο κούρσα θανάτου, και έδωσε νέα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου παρέλαβε το νεαρό δράστη από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά. Δεν συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά θυμάται ότι φορούσε... μαύρο μπουφάν με κουκούλα.

Όπως είπε στις αρχές ο 32χρονος, ενώ έφταναν στον προορισμό τους στην οδό Μαυρομιχάλη, ο οδηγός ταξί αισθάνθηκε ξαφνικά πόνο και ζαλάδα στο κεφάλι. Οι αρχές εικάζουν ότι ο δράστης χρησιμοποιεί όπλο με προσαρμοσμένο σιγαστήρα. Το παρ' ολίγον θύμα, χωρίς να έχει ακούσει θόρυβο από πυροβολισμούς και χωρίς να έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί, επειδή δεν αισθανόταν καλά ζήτησε από τον νεαρό πελάτη του και παραλίγο δολοφόνο του, να τραβήξει το χειρόφρενο για να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Όπως και έγινε! Ο νεαρός δράστης, σταμάτησε το αυτοκίνητο πήρε τα κλειδιά και τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησε συγγενείς του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί εντόπισαν στο κρανίο του 3 βολίδες πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος και τον υπέβαλαν σε επέμβαση.

Είκοσι μέρες μετά, όπως όλα δείχνουν ο ίδιος άνθρωπος, δολοφόνησε τελικά έναν άλλο οδηγό ταξί, τον 52χρονο Γιώργο, σκορπίζοντας τον φόβο και τον τρόμο στις πιάτσες των βορείων προαστίων της Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top