Αν σου αρέσει το τιραμισού και θέλεις να δοκιμάσεις μία νέα συνταγή, δοκίμασε αυτή που έδωσε ο Χρήστος Μοίρας στους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@Star.
O σεφ μπήξε στην κουζίνα και ετοίμασε τιραμισού με brownies.
Υλικά της Συνταγής
• 1 συσκευασία Brownies
• 250 γρ. μασκαρπόνε
• 200 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
• 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
• 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
• 50 ml δυνατό espresso
• Κακάο (για πασπάλισμα)
Η πιο λαχταριστή συνταγή για καρυδόπιτα με λευκή σοκολάτα
Εκτέλεση της Συνταγής
Ετοιμάζουμε τη βάση σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ψήνουμε και αφήνουμε τη βάση να κρυώσει εντελώς.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια μέχρι να σχηματιστούν μαλακές κορυφές.
Σε ξεχωριστό μπολ, χτυπάμε το μασκαρπόνε μέχρι να γίνει λείο και το ενσωματώνουμε απαλά με την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας με μια μαρίζ.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από την κρύα βάση των brownies.
Περιχύνουμε ελαφρά τον espresso πάνω από την κρέμα και πασπαλίζουμε με κακάο. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε, ώστε να σταθεροποιηθεί και να αναδειχθούν οι γεύσεις.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.