Αν είσαι φαν της μακαρονοσαλάτας και ψάχνεις μία νόστιμη, εύκολη και υγιεινή συνταγή, αυτή που έδειξε ο Χρήστος Μοίρας στους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@Star είναι για σένα ό, τι πρέπει.
Ο σεφ πρόσθεσε στα μακαρόνια, κοτόπουλο και αβοκάντο και το αποτέλεσμα ήταν θεσπέσιο.
Υλικά
• 250 γρ. πένες
• 1 φιλέτο μπούτι κοτόπουλο
• 1 αβοκάντο
• 100 γρ. ντοματίνια
• ½ φλ. καλαμπόκι
• ½ κόκκινη πιπεριά
• ½ κίτρινη πιπεριά
• ½ πράσινη πιπεριά
• Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για το λάδι βασιλικού
• ½ φλ. ηλιέλαιο
• 30 γρ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
Εκτέλεση της Συνταγής
Αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν αλ ντέντε, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ετοιμάζουμε το λάδι βασιλικού χτυπώντας στο μπλέντερ το ηλιέλαιο με τα 30 γρ. φύλλα βασιλικού μέχρι να αποκτήσουμε ένα πράσινο, αρωματικό λάδι.
Σ’ ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια (το έχουμε ψήσει στο φούρνο με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι για 30 λεπτά στους 180 °C), το αβοκάντο, τα ντοματίνια, το καλαμπόκι και τις πιπεριές.
Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λάδι βασιλικού, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν όλα τα υλικά.
Σερβίρουμε δροσερή τη σαλάτα μας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.