Θέλεις να φας κάτι ξεχωριστό για πρωινό; Ετοίμασε αλμυρό cake με φέτα και ελιά.
O Παύλος Χάππιλος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής Breakfast@star και μας έδειξε βήμα- βήμα πώς να το φτιάξουμε.
Υλικά για τη Συνταγή
3 αυγά, 1/2 φλιτζάνι γάλα, 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 200γρ αλεύρι γοχ, 100γρ φέτα, 50 γρ ελιές μαύρες ψιλοκομμένες, 1 κγ μπέικινγκ, 1 κ.γ πιπέρι 1 κ.γ ρίγανη.
Εκτέλεση της Συνταγής
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και το λάδι με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικινγκ και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό χυλό. Τέλος προσθέτουμε την φέτα σε κομμάτια και τις ελιές και διπλώνουμε στον χυλό με μια σπάτουλα. Βάζουμε σε μια καλά λαδωμένη φόρμα κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45-50 λεπτά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.