Ο Παύλος Χάππιλος έφτιαξε το πιο νόστιμο γλυκό και μας έδωσε τη συνταγή

Αυτή την πάβλοβα θα θέλετε να τη φτιάχνετε συνέχεια

Θα έρθουν το βράδυ οι φίλοι σας στο σπίτι και δεν ξέρετε τι να τους φιλέψετε; Ο Παύλος, ο δημοφιλής παίκτης του MasterChef 5 μας έδωσε μία πολύ ωραία ιδέα.

Συνταγή για αποδομημένο γαλακτομπούρεκο από τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη!

Ο σεφ που μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής έφτιαξε τα πιο υπέροχα γλυκά, ετοίμασε μία πάβλοβα και έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη διαδικασία.

Λαχταριστοί λουκουμάδες παραλίας!

 

Υλικά για την πάβλοβα του Παύλου

για τη μαρέγκα

3 ασπράδια
90 γρ. ζάχαρη
90 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική


για την κρέμα

3 κρόκοι
70 γρ. ζάχαρη 
1 κ.γ. κορν φλαόυρ
500 ml. γάλα
3 κόκκους κάρδαμο

για το στόλισμα

φρούτα εποχής
ξηρούς καρπούς


Δείτε την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top