Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν το γαλακτομπούρεκο; Αν ναι, τότε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη σας προτείνει μια διαφορετική συνταγή για ένα γλυκό που θα ξετρελλάνει μικρούς και μεγάλους.
Η Μαργαρίτα η πρώτη Ελληνίδα MasterChef
Ακολουθούν τα υλικά που χρησιμοποίησε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef γι' αυτό το λαχταριστό γλυκό ταψιού στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».
Για την κρέμα σιμιγδαλιού
1,5 λίτρο φρέσκο γάλα
400 γρ. ζάχαρη
70 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
3 αυγά
2 βανιλίνες
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
100 γρ. λευκή σοκολάτα
Για την κρέμα anglaise
300 γρ. γάλα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
3 στικ βανίλιας
70 γρ. ζάχαρη
5 κρόκους αυγού
1 αυγό ολόκληρο
Για το καραμελωμένο φύλλο
φύλλο κρούστας
ζάχαρη άχνη
βούτυρο
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.