Cook Beef: Ψητές γλυκοπατάτες με κατσικίσιο γιαούρτι

Δείτε πώς τις έφτιαξε ο Χρήστος Γλωσσίδης

Δείτε τη συνταγή που έφτιαξε ο Χρήστος Γλωσσίδης

Ένα ακόμα superfood είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο του Cook Beef το Σάββατο 10 Απριλίου.

Cook Beef: Energy balls με βρώμη, μέλι και φυστικοβούτυρο

Χρήστος Γλωσσίδης

Ο Χρήστος Γλωσσίδης με... την κάπα του super chef και τον Μάνο Σαρρή στο πλευρό του έφτιαξε ψητές γλυκοπατάτες με κατσικίσιο γιαούρτι.

Υλικά 

3 μέτριες γλυκοπατάτες
1/2 Kg κατσικίσιο γιαούρτι 
Αλάτι 
Πιπέρι 
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Βασιλικός
Κουρκουμά 
Σκόρδο
Θυμάρι 

Cook Beef: Onion rings με μαγιονέζα και sweet chilli

Cook Beef ψητές γλυκοπατάτες

Εκτέλεση 

Ξεφλουδίζουμε τις γλυκοπατάτες. Τις βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με λίγο θυμάρι και δύο σκελίδες σκόρδου και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Στη συνέχεια, ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 25 λεπτά. 

Βάζουμε σε ένα μπολ το κατσικίσιο γιαούρτι, ψιλοκομμένο τον βασιλικό, κουρκουμά, αλάτι και πιπέρι κι ανακατεύουμε. 

Μόλις είναι έτοιμες οι πατάτες, όπως είναι ζεστές, περιχύνουμε με το αρωματικό γιαούρτι και σερβίρουμε.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Cook Beef

Δείτε περισσότερες συνταγές

Μη χάνετε το «Cook Beef» κάθε Σάββατο στις 18:30 στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top