Φτιάξτε τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά γεμιστά

Μία συνταγή από τον σεφ, Λάμπρο Βακιάρο

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και ετοίμασε υπέροχα παραδοσιακά γεμιστά.

Κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής του Star τη διαδικασία.

Συνταγή για λαχταριστό ιμάμ μπαϊλντί

Υλικά

•    50 γρ.+ 100 γρ. ελαιόλαδο + 80 γρ.
•    2 ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
•    500 γρ. ρύζι γλασέ (πλυμένο)
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    50 γρ. κασέρι ή γκούντα (τριμμένο)
•    1.200 γρ. πατάτες
•    25 – 30 γρ. τριμμένη φρυγανιά
•    Αλάτι – πιπέρι

Δείτε ολόκληρη τη εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top