Κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας

Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στους περισσότερους αν όχι σε όλους  αρέσουν τα κεφτεδάκια και έτσι άλλη μία φορά ο Λάμπρος Βακιάρος σκέφτηκε να τα κάνει ακόμη πιο νόστιμα.

Ο Βακιάρος φτιάχνει κεφτέδες κοκκινιστούς με χοντρό μακαρόνι

Ο σεφ έφτιαξε λοιπόν κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Υλικά

Για τα κεφτεδάκια

•    800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λίπος)
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
•    2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    200 γρ. ψίχα ψωμί χωρίς κόρα
•    2 μεσαία αυγά
•    8 γρ. δυόσμο (ψιλοκομμένο)
•    30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    Aλάτι – πιπέρι

Για τη φωλιά πατάτας

•    1.5 κλ. πατάτες για τηγάνισμα (όσο πιο μακριές γίνεται)
•    Hλιέλαιο για το τηγάνισμα
•    15 γρ. κορν φλάουρ
 
Για τη σάλτσα φέτας

•    400 γρ. γάλα
•    200 γρ. φέτα
•    4 – 5 φύλλα δυόσμου
•    Aλάτι – πιπέρι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top