Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
Ο σεφ έφτιαξε σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο στον φούρνο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 500 γρ. ζυμαρικά (ριγκατόνι, πένες, φαρφάλες)
• 15 γρ. ελαιόλαδο
• 250 – 300 γρ. μπέικον (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 360 γρ. κρεμμύδια (κομμένα σε φέτες)
• 400 γρ. κρέμα γάλακτος light
• 6 γρ. κουρκουμά
• 200 γρ. τυρί γκούντα (τριμμένο)
• 120 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)
• 100 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
• 200 γρ. μπρόκολο (κομμένο σε μικρές τούφες)
• 3 αυγά
• 30 γρ. φρυγανιά + 40 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)
Δείτε όλοκληρη την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου εδώ