Σπιτικές ψαροκροκέτες με σάλτσα ταρτάρ

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Ψαροκροκέτες έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Καραμελωμένες κορτεζίνες με σαλάτα coleslaw

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά

•    1.5 κιλό μπακαλιάρο
•    60 γρ. αλεύρι
•    7 γρ. πάπρικα γλυκιά
•    2 αυγά
•    100 γρ. φρυγανιά ή panko
•    25 γρ. μαϊντανό
•    Aλάτι – πιπέρι
•    Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα Ταρτάρ

•    130 γρ. γιαούρτι
•    120 γρ. μαγιονέζα λάιτ
•    5 μικρά αγγουράκια τουρσί
•    6 γρ. κάπαρη
•    90 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    4 γρ. φύλλα μαϊντανό
•    15 γρ. χυμό λεμόνι
•    2 γρ. ξύσμα λεμόνι
•    2 γρ. ζάχαρη
•    1.5 γρ. πιπέρι
•    Αλάτι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top