Καραμελωμένες κορτεζίνες έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 2 – 2,5 κιλά χοιρινές κορτεζίνες
• 45 γρ. κρέμα βαλσάμικο
• 7 γρ. πάπρικα γλυκιά
• 1.5 γρ. κύμινο
• 3 γρ. σκόνη σκόρδο
• 18 γρ. αλάτι
• 3 γρ. πιπέρι
• 2 γρ. πιπέρι καγιέν ή μπούκοβο
Για τη σάλτσα τύπου bbq
• 500 γρ. τοματίνια
• 15 γρ. πελτέ τομάτας
• 75 γρ. κρέμα βαλσάμικο
• 60 γρ. μέλι
• 7 γρ. καπνιστή πάπρικα
• 1.5 γρ. κύμινο
• Aλάτι – πιπέρι
Για τη Σαλάτα Coleslaw
• 1 κούπα μαγιονέζα light
• 3 γρ. σκόρδο σκόνη
• 15 γρ. χυμό λεμόνι
• Αλάτι – πιπέρι
• Λευκό λάχανο
• Κόκκινο λάχανο
• Καρότο
• Μαϊντανό
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ