Μία σούπερ ιδέα για μεσημεριανό φαγητό έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ έφτιαξε μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 1,2 κιλό μοσχαράκι
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 1 μεσαίο 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 180 γρ. καρότα (κομμένα σε ροδέλες 4 εκ.)
• 30 γρ. τομάτας
• 8 γρ. αλεύρι
• 240 γρ. γλυκό κρασί ή κονιάκ
• 480 γρ. χυμό τομάτας
• 240 γρ. ζωμό λαχανικών
• 1 φύλλο δάφνη
• 500 γρ. πατάτες baby (κομμένες στη μέση)
• 500 γρ. φρέσκα φασολάκια στρογγυλά (καθαρισμένα)
Για το σερβίρισμα
• Φρέσκο Ψωμί
• Τυρί φέτα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του Star "Στη Φωλιά των Κου Κου" εδώ