Μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Μία σούπερ ιδέα για μεσημεριανό φαγητό έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο σεφ έφτιαξε μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά
•    1,2 κιλό μοσχαράκι
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    1 μεσαίο 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    180 γρ. καρότα (κομμένα σε ροδέλες 4 εκ.)
•    30 γρ. τομάτας
•    8 γρ. αλεύρι
•    240 γρ. γλυκό κρασί ή κονιάκ
•    480 γρ. χυμό τομάτας
•    240 γρ. ζωμό λαχανικών
•    1 φύλλο δάφνη
•    500 γρ. πατάτες baby (κομμένες στη μέση)
•    500 γρ. φρέσκα φασολάκια στρογγυλά (καθαρισμένα)
 
Για το σερβίρισμα
•    Φρέσκο Ψωμί
•    Τυρί φέτα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του Star "Στη Φωλιά των Κου Κου" εδώ
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top