Χοιρινό καρέ στον φούρνο με ανοιξιάτικα λαχανικά

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» να γλύφουν τα δάχτυλά τους έκανε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας. Ο σεφ έφτιαξε χοιρινό καρέ στον φούρνο με ανοιξιάτικα λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

ΥΛΙΚΑ

Χοιρινό καρέ γαλλική κοπή με 5 κόκαλα (5 μερίδες)

10 – 15 κλωναράκια φρ. Θυμάρι

4 – 5 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα)

3 μικρά καρότα (κομμένα σε πάχος περίπου 3 εκ.)

20 κρεμμυδάκια κοκκάρι (καθαρισμένα)

3 κούπες φασολάκια στρογγυλά

2 κούπες λαχανάκια Βρυξελλών

1 μεσαίο ροδάκινο (κομμένο σε 12 κομμάτια)

1 κεφάλι σκόρδο

 

Για τη σάλτσα/γλάσο

1/2 κούπα ξύδι με ρόδι

1/3 κούπας ζωμό λαχανικών ή νερό

1 κ.σ. μουστάρδα

2 κ.σ. μέλι

1/2 ροδάκινο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top