Τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» να γλύφουν τα δάχτυλά τους έκανε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας. Ο σεφ έφτιαξε χοιρινό καρέ στον φούρνο με ανοιξιάτικα λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
ΥΛΙΚΑ
Χοιρινό καρέ γαλλική κοπή με 5 κόκαλα (5 μερίδες)
10 – 15 κλωναράκια φρ. Θυμάρι
4 – 5 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα)
3 μικρά καρότα (κομμένα σε πάχος περίπου 3 εκ.)
20 κρεμμυδάκια κοκκάρι (καθαρισμένα)
3 κούπες φασολάκια στρογγυλά
2 κούπες λαχανάκια Βρυξελλών
1 μεσαίο ροδάκινο (κομμένο σε 12 κομμάτια)
1 κεφάλι σκόρδο
Για τη σάλτσα/γλάσο
1/2 κούπα ξύδι με ρόδι
1/3 κούπας ζωμό λαχανικών ή νερό
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι
1/2 ροδάκινο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.