Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.
Ο σεφ έφτιαξε χειροποίητα και πεντανόστιμα τυροψωμάκια και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
• 240 γρ. γάλα
• 30 γρ. λευκό ξύδι
• 300 γρ. αλεύρι + 35 γρ.* (αν χρειαστεί)
• 8 γρ. baking powder
• 4 γρ. μαγειρική σόδα
• 5 γρ. αλάτι
• 60 γρ. βούτυρο
• 2 αυγά + 1 ασπράδι
• 100 γρ. γραβιέρα
• 100 γρ. φέτα
Τυρόψωμα με μυρωδικά
• 5 – 6 κλωναράκια θυμάρι
• 1 κλωναράκι δενδρολίβανο
• 8 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)