Αυθεντική συνταγή ραγού με χυλοπίτες

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
 
Ο σεφ έφτιαξε ραγού με χυλοπίτες και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Τα υλικά που χρησιμοποίησε ο σεφ ήταν 1 κιλό σπάλα μοσχαρίσια, 6 κ.σ ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 2 μικρά καρότα, 3-4 σέλερι, 1 ½ φλ. ζωμό ή νερό, 3 φύλλα δάφνης, 1κ.σ μέλι, 1κ.γ πάπρικα, 1 κ.γ ρίγανη, 1 ½ γλ. σκόρδο, 1 συσκευασία χυλοπίτες, γραβιέρα και μαϊντανό. 
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top