Κρέμα πορτοκάλι με στέβια

Το πιο νόστιμο και light επιδόρπιο

Κρέμα πορτοκάλι

Υλικά:

900γρ γάλα 2% λιπαρά
Βανίλια
3 πορτοκάλια ξύσμα
60γρ κορν φλάουρ
100γρ γάλα 2% λιπαρά
60 σταγόνες υγρή στέβια

Εκτέλεση:

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν τα 900γρ γάλα με τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σε ένα μπολ ζυγίζουμε το υπόλοιπο γάλα με το κορν φλάουρ.

Αφού βράσει το μίγμα μας, ρίχνουμε το μίγμα του κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να βράσουν. Αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη στέβια. Βάζουμε την κρέμα σε ατομικά ποτηράκια και αφήνουμε να κρυώσουν.

Κέικ με All-Bran

Tips: Αν μας έχουν περισσέψει μελοκάρονα και δε μας νοιάζουν και τόσο οι θερμίδες, μπορούμε να τρίψουμε πάνω από την κρέμα, αφού κρυώσει, μελοκάρονα.


Από τον pastry chef, Γιώργο Πότση

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top