Κέικ με All-Bran

Μία πανεύκολη συνταγή του Γιώργου Πότση

Κέικ

Συνταγή για 1 φόρμα του κέικ.

Υλικά

90γρ μαργαρίνη light σε θερμοκαρία δωματίου
80γρ καστανή ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
βανιλίνη
½ πορτοκάλι ξύσμα
2 μεσαία αυγά
300γρ γάλα 2% λιπαρά
100γρ all bran
240γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
12γρ μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ζυγίζουμε το γάλα με τα All-Bran και τα αφήνουμε να μουλιάσουν.

Στον κάδο του μίξερ ζυγίζουμε τη μαργαρίνη, την καστανή ζάχαρη, το ξύσμα από το πορτοκάλι,την βανιλίνη και το αλάτι και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν.

Ρίχνουμε σιγά σιγά τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για περίπου 40 λεπτά.

Από τον pastry chef, Γιώργο Πότση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top