Μαλακά μπισκότα κανέλας με καρύδια

Αναλυτικά η συνταγή

Μπισκότα κανέλας με καρύδια

Μπισκότα κανέλας για να συνοδεύσετε τον καφέ σας έφτιαξε ο pastry chef, Γιώργος Πότσης.

ΥΛΙΚΑ

135γρ βούτυρο λιωμένο χλιαρό

90γρ ζάχαρη κρυσταλλική

90γρ ζάχαρη καστανή

3γρ αλάτι βανιλίνη

½ κ.γλ. κανέλα

1 αυγό 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3γρ σόδα

150γρ καρύδια χοντροσπασμένα

Συνταγή για 25 μπισκότα

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμαι όλα τα υλικά μαζί με το χέρι μέχρι να γίνουν μία ζύμη. Πλάθουμε στο επιθυμητό μέγεθος και τα τοποθετούμαι σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180ο C για περίπου 8-10 λεπτά,αναλόγως με το μέγεθος. Είναι έτοιμα, όταν έχουν πάρει λίγο χρώμα εξωτερικά

Τips: Μπορείτε να κάνετε μία μεγάλη δόση ζύμης και αφού τα πλάσετε και πριν τα ψήσετε να τα βάλετε στην κατάψυξη. Έτσι, ανα πάσα στιγμή και μέσα σε 15 λεπτά, θα έχετε έτοιμα τα μπισκότα σας.

Από τον pastry chef, Γιώργο Πότση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top