Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2018.
Ο σεφ έφτιαξε αρωματικό χοιρινό με γλυκοπατάτες στο φούρνο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2018.
Ο σεφ έφτιαξε αρωματικό χοιρινό με γλυκοπατάτες στο φούρνο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.