Θέλεις να κοιμάσαι καλύτερα; Δοκίμασε αυτήν την άσκηση!

Γιατί ένας καλός ύπνος φέρνει σωματική και ψυχική ισορροπία

Ύπνος

Υπάρχει μια μέθοδος που υπόσχεται σωματική, νοητική και συναισθηματική αναζωογόνηση. 

Ταυτόχρονα όμως «συμβάλλει και στην αλλαγή της συνειδητότητας, επιτρέποντας στους ασκούμενους να χαλαρώνουν, να αυτοθεραπεύονται, να επεκτείνουν τη δημιουργικότητά τους, να εισχωρούν στο βασίλειο του υποσυνειδήτου και του υπερσυνειδητού και να κάνουν αποτελεσματικές αλλαγές στη ζωή τους». Έτσι περιγράφει τη φιλοσοφία της Γιόγκα Νίντρα η Valerie Saier στο βιβλίο της Γιόγκα Νίντρα, «ο Ύπνος που σε Ξυπνάει».

Eνίσχυσε τον μεταβολισμό σου με φυσικούς τρόπους

Πρόκειται για έναν λεπτομερή οδηγό των σταδίων της συγκεκριμένης μεθόδου, ιδανικό για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί της. Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που θα ανακαλύψει όποιος μυηθεί σε αυτή είναι ότι θα μπορεί κατά κάποιον τρόπο να βγει από το σώμα του και να παρατηρεί τον δικό του ύπνο έχοντας αυθόρμητη πρόσβαση στην υποσυνείδητη και ασυνείδητη διάσταση του νου του.

Με αυτούς τους έξυπνους τρόπους θα βελτιώσεις την υγεία σου

«Στη διάρκεια της συνεδρίας Γιόγκα Νίντρα η επίγνωση περνάει σταδιακά από όλες τις διαστάσεις της ύπαρξης, μέχρι να καθοδηγήσει το άτομο στην πηγή. Ο άνθρωπος είναι ένα σύνολο: σώμα, ενέργεια, συναίσθημα, σκέψη. Η συνεδρία αρχίζει με το σώμα, περνάει στην ενέργεια, έπειτα στο συναίσθημα, στη νόηση και το πνεύμα, απελευθερώνοντας έτσι όλες τις διαστάσεις από τις εντάσεις και τα μπλοκαρίσματα», σημειώνει η συγγραφέας.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top