Τροφές που πρέπει να αποφεύγει ένας μεσήλικας αν θέλει να αδυνατίσει

Μερικές από αυτές είναι «ύπουλες»

τροφές-αδυνάτισμα

Σίγουρα όσο μεγαλώνουμε ο μεταβολισμός μας δε λειτουργεί τόσο γρήγορα με αποτέλεσμα να «φορτωνόμαστε» πιο εύκολα με παραπανίσια κιλά.

Η αποχή από την άθληση βλάπτει την υγεία μας;

Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιες τροφές οι μεσήλικες θα πρέπει να τις αποφεύγουν όσο μπορούν.

Γλυκά σνακς

Τα κρουασάν ακόμα και τα βουτύρου, τα ντόνατς και οι λουκουμάδες θα πρέπει να αποφεύγονται ακόμα και το πρωί. Περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και είναι «κρίμα» κάποιος να ξεκινά τη μέρα του με 180 θερμίδες ή και περισσότερες.

Λιπαρά φαγητά

Καλό θα είναι να αποκλείσετε από τη διατροφή σας αλλαντικά όπως το σαλάμι αλλά και φαγητά που έχουν πολλές θερμίδες όπως το παστίτσιο, τα παπουτσάκια και τα μακαρόνια με κιμά.

Αυτές είναι οι καλύτερες πηγές πρωτεΐνης

Λευκή σοκολάτα

Σε αντίθεση με τα οφέλη που έχει η μαύρη σοκολάτα η λευκή έχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και λιπαρών. Τα 30 γραμμάρια μπορεί να έχουν ακόμα και 153 θερμίδες. 

Μπριζόλα "Ribeye"

Μπορεί γενικά το κρέας να ενδείκνυται για δίαιτα, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και για την μπριζόλα "Ribeye" η οποία και έχει μεγάλες ποσότητες λίπους. 

Μπάρες πρωτεΐνης 

Παλιά οι μπάρες δημητριακών θεωρούνταν από πολλούς διαίτης. Ωστόσο οι πρωτεΐνης έχουν πολλές θερμίδες, ακόμα και 200 η καθεμιά.

Μακαρόνια: Ιδέες για να τα κάνεις πιο light

Τουρσί

Μπορεί το τουρσί να αποτελείται από λαχανικά έχει ωστόσο μεγάλες ποσότητες αλατιού, το οποίο και προκαλεί κατακράτηση υγρών. 

Κονσέρβες σούπας

Οι σούπες γενικά μπορεί να βοηθούν στο αδυνάτισμα, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις κονσερβοποιημένες. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν πολύ αλάτι το οποίο μπλοκάρει τον μεταβολισμό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top