Τρίκαλα: 57 τριαντάφυλλα για τα θύματα των Τεμπών στην παρέλαση

Σιωπηλή διαμαρτυρία και στη Λάρισα

Το δικό της μήνυμα θέλησε να μεταδώσει ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου η οικογένεια Πλακιά, που θρηνεί την απώλεια τριών νέων κοριτσιών στην τραγωδία στα Τέμπη

Μ. Καρυστιανού: «Στείλτε μας βίντεο ή φωτογραφίες από το εμπορικό τρένο»

Οι γονείς της Χρύσας, της Θώμης και της Αναστασίας πήγαν στην παρέλαση στα Τρίκαλα και άφησαν στην εξέδρα των επισήμων μια ανθοδέσμη με 57 τριαντάφυλλα στη μνήμη των θυμάτων. 

Λούλουδια στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση στα Τρίκαλα για τα θύματα των Τεμπών - agriniopress.gr

Η ανθοδέσμη παρέμεινε στην εξέδρα των επισήμων καθ’ όλη τη διάρκεια της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης, με τις οικογένειες των αδελφών Πλακιά να την παρακολουθούν διακριτικά. 

Λάρισα: Σιωπηλή διαμαρτυρία της οικογένειας της Κλαούντια Λάτα

Την ίδια ώρα στη Λάρισα οι συγγενείς της Κλαούντια Λάτα, που επίσης σκοτώθηκε στα Τέμπη, παραβρέθηκαν στην παρέλαση στην κεντρική πλατεία. 

Τέμπη: Δημοσίευμα αποκαλύπτει αλλοίωση στοιχείων για την τραγωδία

Στάθηκαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, κρατώντας στα χέρια λίγα λουλούδια και πλακάτ που έγραφα: «Δικαιοσύνη» για τους 57 νεκρούς των Τεμπών. 

Βίντεο larissanet.gr

Η μητέρα της Κλαούντια, με δάκρυα στα μάτια κατάφερε να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, από τον οποίο ζήτησε να δικαιωθεί η ψυχή της κόρης της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top