Ασπρόπυργος: Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι του 40χρονου που ξυλοκοπήθηκε

Παραβατικοί Ρομά «ρημάζουν» σπίτια και επιχειρήσεις 

Συχνά είναι τα φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών μέσα σε καταυλισμούς Ρομά. Ένας άνδρας 40 ετών, χτυπήθηκε μέχρι θανάτου στην περιοχή του Ασπροπύργου, ενώ το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς από τους δράστες. 

Τις αποκλειστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας. Ακολουθώντας τους πάνοπλους αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων, μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού του θύματος, όπου τα σημάδια της συμπλοκής ήταν έντονα. 

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Νεκρός 40χρονος μετά από καβγά

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ και όπως φαίνεται στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας, στο σημείο φτάνουν τα πρώτα περιπολικά της ΟΠΚΕ. Λίγη ώρα αργότερα ένα ασθενοφόρο παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα.

Παραβατικοί Ρομά «ρημάζουν» σπίτια και επιχειρήσεις 

Παραβατικοί Ρομά έχουν σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή. Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι έχουν πέσει θύματα επιθέσεων, ληστείων και διαρρήξεων.

Συμμορίες Ρομά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μικρών παιδιών με όπλα

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνονται οι κουκουλοφόροι να εισβάλλουν στην επιχείρηση και να βγαίνουν με ένα χρηματοκιβώτιο. Το σπρώχνουν και στη συνέχεια το φορτώνουν σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο δίπλα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top