Συμμορίες Ρομά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μικρών παιδιών με όπλα

Η σχέση με τους Lions

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Πλούσια είναι η δράση της συμμορίας των Ρομά που κατηγορείται για εκβιασμούς, ακόμα και για αρπαγές παιδιών. Τα μέλη τους, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έφεραν βαρύ οπλισμό, ενώ χρησιμοποιούσαν ακόμα και τα ανήλικα παιδιά τους για να κρύψουν τα όπλα.

Μέγαρα: «Φαρ Ουέστ» με πυροβολισμούς μπροστά στην κάμερα του Star!  

Απίστευτες είναι οι εικόνες με μικρά παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών με όπλα στα χέρια. Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στα σπίτια των κατηγορούμενων Ρομά δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν βρηκαν καραμπίνα και φυσσίγια κάτω από την κουβέρτα ενός παιδιού το οποίο κοιμόταν.

Φωτογραφίες μικρών παιδιών Ρομά με όπλα

Παιδιά Ρομά με όπλα

Τα 17 συνολικά άτομα της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα Μέγαρα. Χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα, όπως «Ρόκι», «Σπυράκιας», «Ρίγκο» και «Καντάφης», εκβίαζαν, απειλούσαν ακομα και με απαγωγές παιδιών, πυροβολούσαν όποιον δεν έδινε χρήματα.

Ο αρχηγός με το ψευδώνυμο «Αργύρης» έδινε εντολές μέσα από τις φυλακές 

Οι συνεργοί του Αρχηγού που βρίσκονταν εκτός φυλακής, πλησίαζαν Ρομά εντός Βλυχού, έχοντας στα χέρια τους όπλα. «Είστε "χρεωμένοι " και πρέπει να δώσετε χρήματα», τους έλεγαν. Η ταρίφα ξεκινούσε από 3.000 ως 50.000 ευρώ.

Η σχέση της συμμορίας των Ρομά με τους Lions

Στο βαρύ κατηγορητήριο περιλαμβάνονται επιπλέον τοκογλυφίες, ακόμα και απόπειρες βιασμού. Φέρονται, δε, να προμήθευαν με όπλα μέλη των περιβόητων Lions.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star, Ρομά - μέλη της συμμορίας - ποζάρουν με έναν άντρα των Lions, επιδεικνύοντας τον βαρύ οπλισμό τους.

Ρομά - Lions

Όλα τα μέλη της συμμορίας των Ρομά έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν. Οι μισοί βρίσκονται ήδη στη φυλακή για άλλα αδικήματα.

Οι κάτοικοι στο Βλυχό ζητούν να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη που βιώνουν τους τελευταίους μήνες. Όποιος δεν πάει με τα νερά της συμμορίας κινδυνέυει άμεσα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top