Μέγαρα: «Φαρ Ουέστ» με πυροβολισμούς μπροστά στην κάμερα του Star!  

Οι σφαίρες έπεφταν «βροχή» από αδίστακτους Ρομά 

Απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκαν στον καταυλισμό των Μεγάρων την ώρα που βρισκόταν στο σημείο το συνεργείο του Star και έκανε ρεπορτάζ για την εγκληματικότητα.

Για περίπου 15 λεπτά οι σφαίρες έπεφταν βροχή, το συνεργείο φυγαδεύτηκε σε ασφαλές σημείο και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας .Ο καταυλισμός είναι δίπλα σε σπίτια και επιχειρήσεις  .Λύση εδώ και τώρα ζητούν οι οικογένειες που ζουν εντός και εκτός καταυλισμού αλλιώς θα θρηνήσουμε θύματα όπως λένε.

Μέγαρα: Πυροβολισμοί στον καταυλισμό Ρομά - 2 τραυματίες

Στο ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα  οι σφαίρες έπεφταν «βροχή»  λες και επρόκειτο για εμπόλεμη ζώνη στα Μέγαρα, από τους άσκοπους πυροβολισμούς.  

Πυροβολισμοί και διακοπή αγώνα σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αττικής

«Οι πυροβολισμοί είναι συνεχείς και το ότι βρισκόμαστε εδώ είναι επικίνδυνο αυτή τη στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι ακούν αυτόν τον ήχο καθημερινά, έξω και μέσα από τον καταυλισμό, καταλαβαίνετε τον κίνδυνο» ακούγεται στο ρεπορτάζ η αγωνιώδης περιγραφή της δημοσιογράφου του Star.         

Κινδύνευσε και το συνεργείο του Star από τους ανεξέλεγκτους Ρομά 

Οι εικονολήπτες του Star Νίκος Τσιτσάνης και Γιώργος Σκεπετζάκης, με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα κατέγραψαν τις αποκλειστικές εικόνες.

«Πρέπει να παρέμβει και η περιφέρεια και ο δήμαρχος και η αστυνομία, όλοι,  αυτό το πράγμα δεν είναι τώρα, είναι από την 1η του μηνός, εδώ έχουμε περιστατικά που πήγαν και πυροβόλησαν το σπίτι του» δηλώνει ο πρόεδρος του καταυλισμού του Βλυχού Μεγάρων Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, την ώρα που ο ήχος των πυροβολισμών διακόπτει τις δηλώσεις του. Όπως πρόσθεσε οι  δράστες κάνουν ληστείες και κλοπές, έξω και μέσα από τοπν καταυλισμό. «Περιμένουμε να παρέμβει ο κύριος Χρυσοχοΐδης» πρόσθεσε. 

Με την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. απεγκλωβίστηκε από το πεδίο μάχης το τηλεοπτικό συνεργείο του Star

Με την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. απεγκλωβίστηκε από το πεδίο μάχης το τηλεοπτικό συνεργείο του Star  

Ρομά κακοποιοί έσπειραν τον τρόμο στα Μέγαρα 

Η δήλωση σταματά.Υπάρχει κίνδυνος. Οι γονείς τρέχουν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Οι ριπές από τα Καλάσνικοφ πέφτουν μια ανάσα από το σημείο που βρισκόταν το τηλεοπτικό συνεργείο του Star. 

Τελικά, το τηλεοπτικό συνεργείο του Star απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς.   

Τα σπίτια όμως στον καταυλισμό θυμίζουν πεδίο μάχης, καθώς έχουν γίνει «σουρωτήρι» από τις σφαίρες!  

Τα σημάδια από σφαίρες σε σπίτι του Βλυχού Μεγάρων

Τα σημάδια από σφαίρες σε σπίτι του Βλυχού Μεγάρων 

Οι κάτοικοι των Μεγάρων δηλώνουν ότι τρέμουν όταν βγαίνουν από τα σπίτια τους, πηγαίνουν στη δουλειά τους, τα παιδιά τους στο σχολείο. Σε καθημερινή κατάσταση συμβαίνει αυτό με τους πυροβολισμούς. Πολλές φορές έχουμε κρυφτεί στο μαγαζί. Πολλές φορές μπαίνουν στοιχεία μέσα που δεν τα γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι...

Ομάδα ατόμων που ζει απομονωμένη στον καταυλισμό και αποτελείται από 13 άτομα έχει συστήσει εγκληματική οργάνωση και προχωρά σε ληστείες , κλοπές ,εκβιασμούς και άσκοπους πυροβολισμούς  .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top