Πυροβολισμοί και διακοπή αγώνα σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αττικής

Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Απίστευτα περιστατικά συνέβησαν σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αττικής. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 18/2, σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς σε αναμέτρηση στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα, στα όρια Ζεφυρίου - Ασπροπύργου, «έπεσαν» πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με το soccerlive.gr, το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα Ποντίων και Μανδραϊκό διεκόπη στο 43' και ενώ το σκορ ήταν 0-0, καθώς συμπλοκές σημειώθηκαν τόσο στην κερκίδα, όσο και έξω από το γήπεδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για τουλάχιστον 6 πυροβολισμούς στην εξέδρα και για δύο τραυματίες από τις συμπλοκές μεταξύ οπαδών. 

Αμέσως ο διαιτητής Βάτσιος (που είναι και διαιτητής Super League) έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτωντας τον αγώνα, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας η οποία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές. Να σημειωθεί πως στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μάνδρα. 

O Μανδραϊκός είχε βγάλει μάλιστα και ανακοίνωση για τον θάνατό του, αφού ο Χρήστος Γιαλιάς είχε ανεβάσει ως πρόεδρος την ομάδα στην Γ' εθνική.

γιαλιας

Από αναζητήσεις στην Εθνική Οδό έχει ελεγχθεί ΙΧ πιθανό των δραστών, όπου βρέθηκε όπλο εντός ΙΧ. Οι 4 επιβαίνοντες προσήχθησαν στην ΥΑΔΑ. Προσαγωγές έγιναν και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, όπου έξι άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ ακινητοποιήθηκαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top