Κολωνός: Οι ποινές στον Η.Μ. αν το δικαστήριο συνταχθεί με την Εισαγγελία

Η γιαγιά της 12χρονης λέει στο STAR ότι το κορίτσι έμαθε τις εξελίξεις

Σαν «βόμβα» έσκασε η πρόταση της Εισαγγελέως να απαλλαγεί για τον βιασμό ο βασικός κατηγορουμένος στην υπόθεση του Κολωνού. Έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην κοινωνία, δυσάρεστη έκπληξη στην συνήγορο της ανήλικης, ενώ η γιαγιά της μικρούλας οργισμένη μιλά στο STAR και επαναλαμβάνει συνεχώς μια λέξη: «Ντροπή».

Κολωνός: Οι ποινές στον Η.Μ. αν το δικαστήριο συνταχθεί με την Εισαγγελία

Η δημοσιογράφος του STAR, Κατερίνα Ρίστα ανέλυσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τις ποινές που αντιμετωπίζει ο Η.Μ εάν το δικαστήριο συνταχθεί με την Εισαγγελία. 

Κολωνός: «Η 12χρονη έμαθε την πρόταση της Εισαγγελέως και είναι χειρότερα»

Ειδικότερα, στην περίπτωση που η πρόταση της Εισαγγελέως γίνει απόφαση και έχουμε ως κατηγορία την κατάχρηση ανηλίκου και όχι τον βιασμό, τότε η ποινή είναι από 10 έως 15 έτη. Ο βασικός κατηγορούμενος είναι ήδη προφυλακισμένος απο τον Οκτώβριο του 2022.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, υπήρξε μια έκπληξη και μια απορία. Όπως λένε, «σεβαστή η πρόταση ωστόσο θα αποφανθεί το δικαστήριο». Φαίνεται πως θεωρούν ότι ήταν μια μεθοδική έρευνα που έγινε με άρσεις μηνυμάτων στις εφαρμογές που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος και είχαν εντοπιστεί μηνύματα με το παιδί, ενώ είχαν κατασχέσει και ηλεκτρονικέ πειστήρια στα οποία κρέβονταν βίντεο φρίκης με την 12χρονη.

Φυσικά σημαντικό στοιχείο της έρευνας ήταν και οι οκτώ καταθέσεις της ανήλικης. Όπως αναφέρουν αξιωματικοί που είχαν γνώση της υπόθεσης, η δικογραφία που είχε σχηματιστεί ήταν «δεμένη», άλλωστε η δικαιοσύνη είχε ασκήσει στον κατηγορούμενο ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου. 

Κολωνός γιαγιά 12χρονης: «Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω;»

Κολωνός: Επεισόδια κοντά στο σούπερ μάρκετ του κατηγορούμενου

Στη γειτονιά που το παιδί μαρτυρούσε στα χέρια των βιαστών της και διαδραματίζονταν οι σκηνές που μόνο αποστροφή προκάλεσαν στο Πανελλήνιο, σε αυτή τη γειτονιά ξέσπασε και η οργή ομάδας διαδηλωτών .Έφτασαν έξω απο το κλειστό σούπερ μάρκετ του βασικού κατηγορούμενου. Με σπρέι έγραψαν υβριστικά συνθήματα  στην άσφαλτο, στα κατεβασμένα ρολά του καταστήματος και στη τζαμαρία του διπλανού ψητοπωλείου, την οποία μάλιστα έσπασαν πετώντας πέτρες .  

Κολωνός: Οργή με την πρόταση να αθωωθεί ο Η.Μ. για τον βιασμό της 12χρονης

Γιαγιά 12χρονης: «Αν πάθει κάτι το παιδί, θα κάψω το σύμπαν»

«Αν κάπου στηριζόταν το παιδί ήταν στη δικαιοσύνη και σίγουρα δεν περίμενε μια πρόταση που να αθωωνεί τον βασικό κατηγορούμενο για τον βιασμό της». Η γιαγιά της 12χρονης, μιλώντας στο STAR αποκαλύπτει πως το κορίτσι ενημερώθηκε για την εξέλιξη. 

Κολωνός: Το σκεπτικό της Εισαγγελέως για την πρόταση αθώωσης του Η.Μ.

«Όλο το σύμπαν έχει αναστατωθεί με αυτό το πράγμα. Ντροπή τους, ντροπή. Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο, μεγάλη ντροπή. Και το παιδί δεν είναι καλά κι αν πάθει τίποτα το παιδί εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω, θα κάψω το σύμπαν αν το παιδί πάθει κάτι με αυτά που βλέπει. Ντροπή τους, ντροπή τους. Είμαι εξοργισμένη». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top