Κολωνός γιαγιά 12χρονης: «Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω;»

«Αδύνατον να έκανε κάτι τέτοιο η μάνα- Την έχω μαζί μου από 17 χρόνων»

Όσα είπε η γιαγιά της 12χρονης για την πρόταση εισαγγελέα να απαλλαγεί ο 55χρονος βασικός κατηγορούμενος του Κολωνού από τις κατηγορίες  του βιασμού και της μαστροπείας- βίντεο Super Κατερίνα

Οργή και αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, να απαλλαγεί ο βασικός κατηγορούμενος Η.Μ. από τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας.

Κολωνός: Οργή με την πρόταση να αθωωθεί ο Η.Μ. για τον βιασμό της 12χρονης

Η γιαγιά της 12χρονης έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» να ανακαλέσει η εισαγγελέας την πρότασή της, εκφράζοντας παράλληλα την οργή της αλλά και τον πόνο που τους προκάλεσε αυτή η εξέλιξη.

Κολωνός: Το σκεπτικό της Εισαγγελέως για την πρόταση αθώωσης του Η.Μ.

«Λυπάμαι πολύ για την κυρία εισαγγελέα, που έβγαλε από το στόμα της αυτό το κακό. Θέλω να την παρακαλέσω να το ακυρώσει και να βγάλει τη μάνα από εκεί, γιατί είναι αθώα, να μαζέψει τα παιδιά της», είπε η γιαγιά της 12χρονης.

«Τον πόνο που μας προκάλεσε αυτή η γυναίκα… Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω και να δικάσει τη μάνα; Ντροπή! Ντροπή τους όλοι! Το παιδί δεν το πίστεψαν, αυτά που είπε; Eίπε ότι η μάνα της δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το τέρας τα έκανε. Αυτός. Θέλω να υπάρξει Δικαιοσύνη, να μιλήσουν όλοι, να βγει η μάνα από κει μέσα. Το λέω δυνατά και το φωνάζω με την ψυχή μου ότι τα παιδιά υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους, δεν έκανε τίποτα. Αν δεν ήταν καλή μάνα, δε θα την ήθελαν», τόνισε η πεθερά της μητέρας της 12χρονης.

Την έχω μαζί μου από 17 χρόνων. Αδύνατον να έκανε κάτι τέτοιο, μαζί τα μεγαλώναμε τα παιδιά

«Το παιδί είναι σε άθλια κατάσταση σήμερα, φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό του», είπε επίσης η γιαγιά του κοριτσιού.

«Δε γίνεται να την πληρώνουν οι αθώοι και οι ένοχοι να είναι έξω. Έχω βιώσει πολύ πόνο και βιώνω και πόνο των παιδιών. Πού θα ακουμπήσουν να πουν τον πόνο τους;», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top