Κολωνός: «Η 12χρονη έμαθε την πρόταση της Εισαγγελέως και είναι χειρότερα»

Η δικηγόρος της, κ. Ταραχοπούλου, περιγράφει την κατάσταση του κοριτσιού

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόταση της Εισαγγελέως να αθωωθεί ο Η.Μ. για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό και να καταδικαστεί η μητέρα της. 

Κολωνός: Το ιδιόχειρο σημείωμα του Η.Μ. μέσα από το κελί της φυλακής

Η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μίλησε για την πρόταση απαλλαγής του Η.Μ, ενώ περιγέγραψε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κορίτσι από τη στιγμή που εμαθε γι' αυτό. 

«Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν»

«Έχω μιλήσει με την 12χρονη. Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Νοιώθει πως τιμωρείται η ίδια καθώς από την πρώτη στιγμή έχει υποστηρίξει πως η μητέρα του είναι αθώα. Κλαίει, δεν βγαίνει από το δωμάτιο και δεν θέλει να πάει σχολείο», λέει στο MEGA η δικηγόρος της. 

Κολωνός γιαγιά 12χρονης: «Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω;»

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για την έκβαση της δίκης, λέγοντας πως η πρόταση της Εισαγγελέως δε θα γίνει αποδεκτή. «Δε θέλω να κάνω αγόρευση μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Αύριο είναι η αγόρευση και θεωρούμε πως με τα αποδεικτικά στοιχεία, η πρόταση της εισαγγελέως δε θα γίνει αποδεκτή και ο βασικός κατηγορούμενος θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού. Ο βιασμός είναι ισόβια κάθειρξη και αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο κατηγορούμενος. Εμείς πιστεύουμε αυτά που έχει πει το παιδί και έχει περιγράψει το πώς έγινε ο βιασμός. Θέλουμε να δικαιωθεί αυτό το παιδί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top