Παλαιοχριστιανός: Ο γιος του το έσκασε από τη δομή, όπου φιλοξενούταν

«To παιδί την κοπάνησε» - Στον εισαγγελέα η κοινωνική λειτουργός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του παλαιοχριστιανού, ο οποίος έμενε με την οικογένειά του σε ένα λαγούμι στην ορεινή Κορινθία

Ο 45χρονος μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι ο 15χρονος γιος του απέδρασε από τη δομή ψυχικής υγείας, όπου φιλοξενείται. 

Παλαιοχριστιανός: Παραχωρήθηκε σπίτι - Κινδύνευσε η έγκυος κόρη του

«Το παιδί την κοπάνησε! Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, δεν ξέρω κι αν ήταν και στημένη. Εκεί πέρα ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και είχε μια στρατιά αστυνομικών. Εγώ ήμουν μέσα σε ένα καφέ ενός φίλου μου που έχει εκεί πέρα στο γήπεδο και ξαφνικά έρχεται η συνοδός του παιδιού και μου λέει “έφυγε ο… Πού είναι;”. Τώρα όλο αυτό μέσα σε έναν χώρο που έχει αστυνομικούς, που έχει και κάμερες, που έχει συνοδό. Έψαχνα, ρωτούσα τους αστυνομικούς, οποιονδήποτε μπορεί να μου δώσει πληροφορίες. Ε, μέχρι που η συνοδός με απείλησε με τον εισαγγελέα, ότι δηλαδή σαν να μου επέρριπτε ευθύνες. Σηκώθηκα κι έφυγα, λέω άμα είναι τώρα να τα βάλει μαζί μου, εντάξει έλεος», είπε. 

Ο ίδιος αναρωτήθηκε πώς γίνεται σε μια δομή, που υποτίθεται ότι ο γιος του προστατεύεται, να μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα. 

Παλαιοχριστιανός: Αρνείται ότι κατονόμασε τον πατέρα του εγγονού του

Αρνήθηκε επίσης ότι έχει υποκινήσει ο ίδιος τη φυγή του γιου του και κατηγόρησε τους υπεύθυνους της δομής και πλημμελή προσοχή. 

«Την ευθύνη του παιδιού δεν την είχα εγώ. Πώς δηλαδή να το έχω υποκινήσει εγώ, από τη στιγμή που δεν είχα καμία ευθύνη και ούτε κατάλαβα τι έγινε. Δεν είναι παράλογο αυτό;», αναρωτήθηκε και κατηγόρησε τις αρχές ότι θέλουν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει κάνει. 

Παλαιοχριστιανός: Λαγούμι τέλος – Ψάχνει σπίτι και δουλειά

«Πολλά θέλουν να με χρεώσουν, αλλά να δούμε όμως και τι γίνεται στην πραγματικότητα. Από την αρχή της ιστορίας, ναρκωτικά ήθελαν να μου βρουν, με αστυνομικούς σκύλους, όπλα ήθελαν να μου χρεώσουν, αιμομιξίες. Τώρα με το παιδί θα θέλουν να μου χρεώσουν, εντάξει…», είπε και συνέχισε:

Παλαιοχριστιανός: Τι Αποκαλύπτουν Συγγενείς Του Μανώλη

«Το κράτος πήρε τη μέριμνα των παιδιών. Η μία μου κόρη παραλίγο να αποβάλει, τα παιδιά καταλήξανε να είναι φρουρούμενα στο Παίδων. Το παιδί ανέβασε πυρετό γιατί ήταν δύο εβδομάδες μέσα υγιές σε ένα άρρωστο περιβάλλον, τώρα έχουμε αυτό το περιστατικό. Λοιπόν, αυτή η μέριμνα του κράτους με αγαλλίασε, είμαι τρισευτυχισμένος. Αισθάνομαι ότι έχω ένα κράτος που μεριμνά. Θα καταθέσω με τον δικηγόρο μου τις ανάλογες μηνύσεις».

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός εξηγεί γιατί δε στέλνει τα παιδιά στο σχολείο

Τις τελευταίες μέρες είχε δοθεί εντολή ο 15χρονος να μεταφερθεί από το Παίδων σε κοινωνική δομή στον Πειραιά. 

Βάσει αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. 

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο παλαιοχριστιανός - «Χάρη τους κάνω που εργάζομαι»

Έτσι, χθες, πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε. Η κοινωνική λειτουργός συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Την ίδια ώρα, κανείς δε γνωρίζει πού βρίσκονται η σύζυγος του 45χρονου, με τα υπόλοιπα παιδιά τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top