Παλαιοχριστιανός: Παραχωρήθηκε σπίτι - Κινδύνευσε η έγκυος κόρη του

Τι κατήγγειλε ο πατέρας της οικογένειας

Όσα είπε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης για τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης του

Βρέθηκε σπίτι στον Πειραιά για την οικογένεια του Παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, που εντοπίστηκε να μένει σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, παραχωρήθηκε ένα σπίτι στον Πειραιά από πολίτη, προκειμένου να πηγαίνουν τα παιδιά του σε σχολείο. 

Παλαιοχριστιανός: Λαγούμι τέλος – Ψάχνει σπίτι και δουλειά

Ο 45χρονος μίλησε και για τις επιπλοκές που είχε στην εγκυμοσύνη της η κόρη του, η οποία έμεινε για μια εβδομάδα στο Παίδων, ως συνοδός του 15χρονου αδελφού της. 

Παλαιοχριστιανός: Αρνείται ότι κατονόμασε τον πατέρα του εγγονού του

Παλαιοχριστιανός: «H εγκυμονούσα κόρη μου κοιμόταν επί μια εβδομάδα σε μια καρέκλα στο Παίδων»

«Για τον γιο μου που είναι στο Παίδων χρειαζόταν κάποιος συνοδός. Εμένα με κρατούσαν και η γυναίκα μου διώκεται άτυπα, οπότε μόνο η κόρη μου μπορούσε να πάει. Είναι και 5 μηνών έγκυος. Ωστόσο, δεν παρέχεται τροφή και κλίνη για τον συνοδό. Καθόταν η κοπέλα και κοιμόταν σε μια καρέκλα επί μια εβδομάδα. Παρέλυσε από τη μέση και κάτω, είχε διαστολή και πήγε να αποβάλλει. Κάλεσαν ασθενοφόρο από το Παίδων και την πήγαν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Κινδύνευσε το έμβρυο, είχε αιμορραγία. Ακόμη ημιπαράλυτη είναι από τη μέση και κάτω», περιέγραψε ο πατέρας της οικογένειας του Παλαιοχριστιανού στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.

Στην κοινότητα Παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία ζούσαν μακριά από την τεχνολογία και τον πολιτισμό και τα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο

Στην κοινότητα Παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία ζούσαν μακριά από την τεχνολογία και τον πολιτισμό και τα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο

«Έκαναν άνω κάτω το σπίτι του ιδιοκτήτη που παραχώρησε την οικία στον Πειραιά»

Ένας πολίτης θέλησε να παραχωρήσει ένα σπίτι στον Πειραιά, που είναι και κοντά σε σχολείο, προκειμένου να μείνει η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών.  Ο 45χρονος πατέρας κατήγγειλε ότι την επόμενη μέρα, αστυνομικοί και εισαγγελέας πήγαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη προκειμένου να δουν αν κρύβει τη γυναίκα του με τα ανήλικα παιδιά τους

«Ο άνθρωπος αυτός έχει και μια υπέργηρη μητέρα. Μπήκαν μέσα με την Ασφάλεια, του έκαναν το σπίτι άνω κάτω...Αφού του κατήγγειλα, πήγαν και στο εξοχικό του στη Σαλαμίνα και το έκαναν άνω κάτω κι αυτό», σημείωσε.

Ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός κατά τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα/ ΙΝΤΙΜΕ Ψωμάς Βασίλης

Ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός κατά τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα/ ΙΝΤΙΜΕ Ψωμάς Βασίλης

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ανέφερε επίσης πως αυτές τις μέρες Εισαγγελέας και Ασφάλεια πηγαίνουν και ψάχνουν σε σπίτια συγγενών για να βρουν τη σύζυγό του. «Το ζήτημα είναι ότι καταστρέφει περιουσίες αυτή η κατάσταση, θορυβεί γειτονιές, δημιουργεί προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις δηλαδή μπήκαν στο σπίτι της πρώην γυναίκας μου, της πεθεράς μου, του αδελφού της γυναίκας μου...», περιέγραψε.

Ο 45χρονος έψαχνε σπίτι και δουλειά, προκειμένου να μπορέσει να πάρει πίσω τον 15χρονο γιο του

Ο 45χρονος έψαχνε σπίτι και δουλειά, προκειμένου να μπορέσει να πάρει πίσω τον 15χρονο γιο του

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, επισήμανε πως ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό, ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top