Παλαιοχριστιανός: Αρνείται ότι κατονόμασε τον πατέρα του εγγονού του

«Δεν έχω κάνει παιδί με την κόρη του», δήλωσε ο πατήρ Κλεομένης

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, ο οποίος ζούσε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, φέρεται να αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της κόρης του στους αστυνομικούς, δείχνοντας τον πατέρα Κλεομένη

Παλαιοχριστιανός: Αρνείται κάθε σχέση με την κόρη του ο ιερέας

«Η κόρη μου Ευαγγελία-Ελευθερία έχει ένα μωρό ηλικίας 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο ο όποιος το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δε θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά στην κόρη μου και το παιδί της, γιατί δε με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό,τι θέλει», φέρεται να υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Ωστόσο ο 45χρονος, μιλώντας στο Mega, διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις αρχές. 

Παλαιοχριστιανός: «Παλαιοημερολογίτης ιερέας ο πατέρας του εγγονού του»

«Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου», δήλωσε.

Ο πατήρ Κλεομένης - Eurokinissi

Ο πατήρ Κλεομένης - Eurokinissi

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του παλαιοχριστιανού, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, το παιδί της κόρης του 45χρονου δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο, ενώ έχει δοθεί εντολή για τη λήψη DNA από τον παλαιοχριστιανό για να εξεταστεί αν υπάρχει το ενδεχόμενο αιμομιξίας. 

Παλαιοχριστιανός: Λαγούμι τέλος – Ψάχνει σπίτι και δουλειά

Σήμερα ο 45χρονος αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και να δηλώσει τη αθωότητά του για το αδίκημα της απείθειας, ενώ θα επικαλεστεί και το λευκό ποινικό του μητρώο. 

Παράλληλα, άφαντη παραμένει η σύζυγός του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. 

Παλαιοχριστιανοί: Η σύζυγος του Μανώλη «έσπασε» τη σιωπή της στο Star

Μυστήριο παραμένει η απόφαση της συζύγου του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Σεβαστή, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της.

Παλαιοχριστιανός: Αρνείται τα πάντα ο πατήρ Κλεομένης

Από την άλλη, ο πατήρ Κλεομένης αρνείται κάθε σχέση και γνωριμία με την οικογένεια του παλαιοχριστιανού.

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός εξηγεί γιατί δε στέλνει τα παιδιά στο σχολείο

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο Θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του», είπε στο Mega.

Ποιος είναι ο πατήρ Κλεομένης

Ο πατήρ Κλεομένης έγινε γνωστός την εποχή του κορωνοϊού, από τις αναρτήσεις του στο Facebook με βίντεο θρησκευτικού ακτιβισμού, κάνοντας κηρύγματα κατά των εμβολίων, ενώ είναι και αρνητής των νέων ταυτοτήτων. 

45χρονος Παλαιοχριστιανός: Ψέματα όσα λένε για μένα και τα παιδιά

Έχει επίσης κανάλι στο YouTube, που διακηρύσσει μια ακραία ερμηνεία για τον Χριστιανισμό, η οποία τον οδήγησε και στη φυλακή. Έχει πάρει μέρος σε συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα κατά των ταυτοτήτων, της συμφωνίας των Πρεσπών, κ.α., όπου κι έβγαζε πύρινους λόγους. 

Κόρινθος: Παλαιοχριστιανός, αλλά με προφίλ στο Facebook και το YouTube

Στη Λάρισα έχει βιντεοσκοπηθεί να βανδαλίζει το μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top