Παλαιοχριστιανός: «Δεν είμαι ο πατέρας του εγγονού του», λέει ο ιερέας

«Δεν τους γνωρίζω», λέει ο πατήρ Κλεομένης

Ο πατήρ Κλεομένης αρνείται κάθε σχέση με την κόρη του 45χρονου Παλαιοχριστιανού στο MEGA

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για την οικογένεια παλαιοχριστιανών από την ορεινή Κορινθία που έμεναν σε λαγούμι, δίχως ηλεκτρισμό και νερό. Τα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο της υπόθεσης με την πατρότητά τους να παραμένει το μεγάλο ερώτημα. 

Οι Αρχές κάνουν ότι μπορούν με τις έρευνες που διεξάγουν για να εξακριβώσουν την πατρότητα των παιδιών και ειδικότερα του μωρού της μόλις 22 ετών κόρης του 45χρονου. Μάλιστα, σήμερα 26 Φλεβάρη, ο ίδιος ο 45χρονος δήλωσε πατέρας του εγγονού του είναι ο πατήρ Κλεομένης, ένας Παλαιοημερολογίτης ιερέας που είναι γνωστός για τα viral video του. 

Παλαιοχριστιανός: «Παλαιοημερολογίτης ιερέας ο πατέρας του εγγονού του»

Ο «πατήρ Κλεομένης» αρνείται κάθε σχέση και υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει ούτε τον 45χρονο ούτε την οικογένειά του.

«Δεν τον γνωρίζω», λέει για τον Παλαιοχριστιανό ο ιερέας

Από την πλευρά του, ο ιερέας διαψεύδει κάθε τέτοιο σενάριο, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει καν την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών

Παλαιοχριστιανός: Λαγούμι τέλος – Ψάχνει σπίτι και δουλειά

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του», δήλωσε ο πατήρ Κλεομένης στο MEGA και το «Live News». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top