«Μου είπε ότι το κοντοσούβλι δεν είναι σημερινό, με μαχαίρωσε και έφυγε!»

Το θύμα της επίθεσης σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη μιλά μετά την επίθεση

Όσα περιέγραψε το θύμα της επίθεσης / Βίντεο Mega

Στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος κατέληξε ο μάγειρας ταβέρνας στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Πελάτης του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά για... μια μερίδα κοντοσούβλι.

Θεσσαλονίκη: Πελάτης μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί και εξαφανίστηκε

Το θύμα της επίθεσης περιέγραψε όσα έζησε το απόγευμα της Κυριακής. Όπως είπε, ο πελάτης έφτασε στο μαγαζί του μεθυσμένος, τον κατηγόρησε για το φαγητό και στη συνέχεια του επιτέθηκε μανιασμένος: 

«Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει ‘’θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό". Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει "το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω". Επιμένω ‘’είναι φρέσκο’’, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με τη γαρνιτούρα, με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει τη μάνα μου. ‘’Μη μου λες ψέματα’’», περιέγραψε στην εκπομπή Live News το θύμα, μετά το χειρουργείο και συνέχισε: 

«Μου λέει "είναι παλιό, δεν είναι σημερινό"’. ‘’Φίλε δε σερβίρω χθεσινό’’, είπα. Μου δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω ‘’κοίταξε να δεις, τη μάνα μου δεν μπορείς να τη βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις γιατί σε ακούν και άλλοι».

Όμως τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο. Ο πελάτης του επιτέθηκε αρχικά με ένα πιρούνι και στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά:

«Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά. Εγώ νόμιζα με χτύπησε με το πιρούνι, δεν το πήρα χαμπάρι, βγαίνω έξω, να του πω αυτό και σηκώνω τη στολή μου και βλέπω αίμα. Έφευγε και λες ‘’πώς γίνεται; Το πιρούνι έχει τέτοια κομμάτια;’’. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι, πλάκωσε μία, έκατσα 2-3 λεπτά, γύριζε, έφυγα από την πόρτα, ανεβαίνει στο μηχανάκι και έφυγε».

Ο δράστης διέφυγε, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top