Νίκος Βέρτης: Ποινική δίωξη για «μαϊμού» εμβολιασμούς στο Ισραήλ

Τι υποστηρίζει για τον εμβολιασμό της ορχήστρας κατά του κορωνοϊού

Τι ειπε η δικηγόρος του Νίκου Βέρτη για την ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή και την κατηγορία για τους μαϊμού εμβολιασμούς / Βίντεο Alpha

Στο εδώλιο οδηγείται ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, για «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βέρτης καλείται σε δίκη τον Ιουνίου, καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού σε 30 μουσικούς της ορχήστρας του, πριν αρχίσουν τις συναυλίες τους στο Ισραήλ. 

Νίκος Βέρτης: Τι απαντά για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Η δικηγόρος του τραγουδιστή, Φιλιππία Κατσαούνη, μίλησε σήμερα στον Alpha και στην εκπομπή Super Κατερίνα για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον εντολέα της.

Όπως υποστήριξε η δικηγόρος, ο κ. Βέρτης και οι στενοί συνεργάτες του είναι «θύματα» σε αυτή την ιστορία. «Δεν είχαν καμία σχέση με τη διοργάνωση του εμβολιασμού, την οποία ανέλαβε ισραηλινή εταιρεία παραγωγής συναυλιών αναθέτοντας τον εμβολιασμό τους σε ένα πρόσωπο που τους παρουσιάστηκε σαν γιατρός και τον οποίο πρώτη φορά συνάντησαν την ημέρα του εμβολιασμού όλων», επεσήμανε η δικηγόρος και πρόσθεσε: 

«Λίγο καιρό πριν είχαν χάσει στενά συγγενικά τους πρόσωπα από την πανδημία. Συγκεκριμένα ο κ. Βέρτης έχασε την πρώτη ξαδέρφη του και τον θείο του που ήταν και πατέρας ενός εκ των συνεργατών του. Γι’ αυτό άλλωστε μαζί με τον κ. Βέρτη, με συνεργάτες του και μέλη της ορχήστρας που επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Ισραήλ, εμβολιάστηκαν και συνεργάτες του που δεν ταξίδεψαν μαζί με τους υπόλοιπους για τη συναυλία, ενώ επίσης εμβολιάστηκαν και συγγενικά τους πρόσωπα, με μόνο σκοπό την προστασία της υγείας όλων».

Νίκος Βέρτης

Νίκος Βέρτης / Φωτογραφία αρχείου NDP

Η δικηγόρος τόνισε ακόμη ότι ο εμβολιασμός ήταν προαιρετικός και ότι κανένας δεν εξαναγκάστηκε να εμβολιαστεί, ούτε να συμμετέχει στη συναυλία. «Μόλις έγινε αντιληπτό ότι εξαπατήθηκαν, ο ίδιος ο κ. Βέρτης τους προέτρεψε όλους να κινηθούν δικαστικά κατά παντός υπευθύνου και έτσι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες εναντίον του πραγματικά υπαίτιου προσώπου», υπογράμμισε.

Τόνισε, δε, πως εμβολιάστηκαν πάνω από 30 άτομα και μόνο δύο εξ αυτών, έχοντας προσωπικά κίνητρα, στράφηκαν εναντίον του κ. Βέρτη και όχι εναντίον του δήθεν γιατρού, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τα στοιχεία του τελευταίου.

«Τέλος, αν και είναι εξαιρετικά προφανές, ο κ. Βέρτης δεν είναι εργοδότης των μελών της ορχήστρας και ο λόγος που στοχοποιείται είναι πως αποτελεί το μόνο ευρέως αναγνωρίσιμο πρόσωπο στη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε μέσω αυτού επιδιώκεται δημοσιότητα», κατέληξε η Φιλιππία Κατσαούνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top