Εξάρχεια: «Τσακωθήκαμε & τον σκότωσα» - Ομολόγησε τη δολοφονία του μουσικού

Το βαρύ παρελθόν του 48χρονου δράστη

Ομολόγησε τη δολοφονία του μουσικού ο 48χρονος φίλος του / Βίντεο Mega

Ομολόγησε μετά από ώρες ο 48χρονος τη δολοφονία του φίλου του μουσικού στα Εξάρχεια. «Τσακώθηκαμε και τον σκότωσα, δε θυμάμαι όμως το γιατί», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Δολοφονία μουσικού στα Εξάρχεια: Συνελήφθη 48χρονος φίλος του  

Μετά από ώρες στο αστυνομικό τμήμα ο άνδρας που συνελήφθη για την άγρια δολοφονία του μουσικού στα Εξάρχεια ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που τον σκότωσε με αγριότητα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, διαπληκτίστηκε έντομα με το θύμα, ωστόσο δε θυμάται πώς τον σκότωσε, καθώς ήταν μεθυσμένος.

«Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα… Δε θυμάμαι τον λόγο», φέρεται να είπε στην ομολογία του.  Περιέγραψε ότι υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσά τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, όμως δεν μπορούσε να θυμηθεί αν τον χτύπησε με το σφυρί ή το μικρό τσαπί που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα του μουσικού.

Ποιος είναι ο μουσικός που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια

Ο μουσικός που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια

Εξάρχεια: Είχε ξυλοκοπήσει άγρια τον πατέρα του

Ο 48χρονος που έφτασε από τον Τύρναβο στην Αθήνα με κλεμμένο αυτοκίνητο φέρεται να είχε κακοποιήσει σωματικά και τον πατέρα του, λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει τον μουσικό στα Εξάρχεια.

Ο πατέρας του καθ΄ομολογίαν δράστη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του παιδιού του: «Μου επιτέθηκε και με χτύπαγε επί μια ώρα… Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο επί 10 μέρες… Επιθετικότατος σε μένα κάθε μέρα… Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα». 

Ο 48χρονος συλληφθείς έχει βαρύ παρελθόν. Έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές και του είχε δοθεί αγωγή, αλλά είναι άγνωστο αν την έπαιρνε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έκλεβε, χτυπούσε, είχε παραβατική συμπεριφορά και μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα, όμως, κυκλοφορούσε ελεύθερος, ανενόχλητος και τελικά φτάσαμε στο έγκλημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top