Χιόνια: Τα δύο κύματα της κακοκαιρίας - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Σε ποια περιοχή της Αττικής προβλέπεται περισσότερο χιόνι

Δείτε την πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Tετραήμερο κακοκαιρίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, η οποία θα φέρει χιόνι, βροχές, θυελλώδεις ανέμους και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία 

Το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας θα ξεκινήσει την Κυριακή και θα είναι ασθενέστερο, όμως θα επηρεάσει όλες τις ορεινές περιοχές από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, όπως είπε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κατά διαστήματα θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειανατολικού Αιγαίου. Σε υψόμετρα από 600-800 μέτρα θα χρειαστεί προσοχή στους δρόμους.

Έκτακτο δελτίο καιρού - Έρχονται χιόνια και στην Αττική

Το δεύτερο κύμα θα είναι εντονότερο και θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας. Θα επηρεαστούν περιοχές από το Πήλιο και νοτιότερα προς τα ανατολικά δηλαδή: Μαγνησία, βόρειες Σποράδες, Εύβοια και Αττική. 

Καιρός: Έρχονται μπόρες χιονιού σε 25 περιοχές της Αττικής

Όσον αφορά στην Αττική, περισσότερο χιόνι προβλέπεται στην περιοχή των Βιλίων. Όσον αφορά στον αστικό ιστό, ο διευθυντής της ΕΜΥ ξεκαθάρισε πως είναι παρακινδυνευμένο να γίνει πρόβλεψη 48 νωρίτερα και πως αύριο θα υπάρχει καλύτερη εικόνα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top