Μεσολόγγι: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του

Προφυλακιστέος ο 50χρονος μετά την απολογία του / Βίντεο Open

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Για περισσότερες από 12 ώρες απολογούταν ο κρεοπώλης, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο για τη δολοφονία του 31χρονου.

Μεσολόγγι: Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε η σορός

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε το έγκλημα, ωστόσο, ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού του αγνοούμενου, καθώς υπάρχουν στοιχεία που «μαρτυρούν» την εμπλοκή του στο έγκλημα.

Δολοφονία Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης δεν ομολόγησε τίποτα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του

Αυτή την ώρα, ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρεται υπό δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που «καίνε» τον κρεοπώλη

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 50χρονου βασίστηκε στις αντιφάσεις που υπέπεσε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στην Αστυνομία, σχετικά με τις κινήσεις του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου, μετά τη συνάντησή τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία, τόσο από κάμερες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή των πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, όσο και από κινητά τηλέφωνα, ενώ εξετάζονται και οι οικονομικές συναλλαγές που είχε ο 31χρονος με τον 50χρονο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top