Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 31χρονου

Οι πρώτες πληροφορίες για τη σορό που εντοπίστηκε σε βάλτο στο Μεσολόγγι / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς εντοπίστηκε η σορός του μετά από 18 ημέρες.

Μεσολόγγι: Ειδικός σκύλος εντόπισε κάτι σε βαλτώδη περιοχή

Λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα, επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που εντοπίστηκε σε βάλτο στον Κάμπο Ευηνοχωρίου ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη. Στο σημείο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, όταν οι αρχές που ερευνούσαν την περιοχή εντόπισαν τη σορό, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν καλυμμένη με βαρύ αντικείμενο. Ιατροδικαστής που κλήθηκε και έφτασε άμεσα στην περιοχή εξέτασε το άψυχο σώμα και επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο.

Μεσολόγγι: Φρούριο τα δικαστήρια – Φυγαδεύτηκε ο 51χρονος

Εξαφάνιση Μπάμπη Κούτσικου

Από το πρωί ειδικές ομάδες και εκπαιδευμένος σκύλος «χτένιζαν» την περιοχή προκειμένου να βρουν ένα ίχνο του Μπάμπη Κούτσικου / Πλάνα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Εξαφάνιση Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

Έρευνες στο Μεσολόγγι για τον αγνοούμενο Μπάμπη

Νωρίτερα, η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου που βρισκόταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου όπου απολογείται ο κρεοπώλης, ενημερώθηκε τηλεφωνικά για ένα «σημαντικό εύρημα».

«Βρέθηκε», ακούστηκε να λέει κάποιος από τους παριστάμενους, με την αδελφή του Μπάμπη να ζητά από το τηλεοπτικό συνεργείο να απομακρυνθεί. Στη συνέχεια, πηγή από την οικογένεια επιβεβαίωσε ότι «βρέθηκε η σορός» του νεαρού. 

Μεσολόγγι: Συνεχίζεται η απολογία του κρεοπώλη

Την ίδια ώρα, στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο του Μπάμπη, συνεχίζει την απολογία του.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ συγγενείς και φίλοι του 31χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο φωνάζοντας συνεχώς «Πού είναι ο Μπάμπης;».

Υπενθυμίζεσαι ότι ο 50χρονος είχε οδηγηθεί για πρώτη φορά στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top