Μεσολόγγι: Ειδικός σκύλος εντόπισε κάτι σε βαλτώδη περιοχή

Πρόκειται για ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι. Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί και ο 51χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του νεαρού με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Μεσολόγγι: Νέο κίνητρο πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου

Στις έρευνες συμμετέχει και ειδική ομάδα σκύλων, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμα και σε βάθος πολλών μέτρων. Σύμφωνα με το pelop.gr, χθες, Κυριακή, σήμανε συναγερμός όταν ένας από τους σκύλους αυτούς φέρεται να μύρισε κάτι σε συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας. 

Την Κυριακή σήμανε συναγερμός, καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι μύρισε κάτι σε συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας

Την Κυριακή σήμανε συναγερμός, καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι μύρισε κάτι σε συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας

Ο εκπαιδευτής του ενημέρωσε τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο για να σηκώσει drone και να το ελέγξει. 

Μεσολόγγι: «Ξέρουν κι άλλοι, αλλά δε μιλάνε», λέει η αδελφή του 31χρονου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας, όπου όμως λόγω των ισχυρών ανέμων δεν ήταν εύκολο να γίνει επιτόπιος έλεγχος. Ωστόσο, μόλις κοπάσουν οι άνεμοι οι πυροσβέστες θα ερευνήσουν το σημείο με drone και στη συνέχεια με τη βοήθεια δύτη. 

Μεσολόγγι: «Δύσκολη η περιοχή των ερευνών»

Όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου στο Mega η περιοχή των ερευνών είναι εξαιρετικά δύσκολη. 

Ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι δεν παραδέχεται τίποτα

Ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι δεν παραδέχεται τίποτα

Μεσολόγγι: «Μου έφαγε το παιδί μου πισώπλατα», λέει η μητέρα του Μπάμπη

«Δεν υπάρχει μόνο στεριά, υπάρχουν πολλά σημεία με νερό και βάθος. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος εάν είναι κάπου μέσα στο νερό. Ξαναπερνούν οι αστυνομικοί από τα ίδια σημεία, συλλέγουν στοιχεία, υπάρχουν σημεία που οι αστυνομικοί έχουν πάρει χώμα και το έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια», είπε η κα Δημογλίδου.

Η αστυνομία αναζητά και το όπλο που είχε πάρει μαζί του ο 31χρονος

Η αστυνομία αναζητά και το όπλο που είχε πάρει μαζί του ο 31χρονος

Η ίδια τόνισε ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα και επανέλαβε ότι τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν τον 51χρονο ως δράστη. 

Μεσολόγγι: Δεν είχε κάνει χρήση ουσιών ο κρεοπώλης για να μη θυμάται

Σύμφωνα με την κυρία Δημογλίδου, το κίνητρο της δολοφονίας του 31χρονου δεν έχει ξεκαθαρίσει. 

Το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί

Το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί

Μεσολόγγι: «Σημαντικό να βρεθεί το όπλο του Μπάμπη»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημείωσε πως είναι σημαντικό να βρεθεί το κυνηγετικό όπλο που είχε πάρει μαζί του ο 31χρονος, παρά το γεγονός, ότι δε θα πήγαινε για κυνήγι. 

Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

«Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια», είπε στο Mega.

Μεσολόγγι: «Προτιμά να πάει φυλακή παρά να βρεθεί σε χαντάκι

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές που επικαλείται το pelop.gr αναφέρουν πως δέκα ανώτεροι και κατώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέκριναν τον 51χρονο, χωρίς να καταφέρουν να τον «σπάσουν».

Κοινό συμπέρασμα όλων είναι ότι κάτι φοβάται. «Προτιμά να έχει μπροστά του μια δικαστική περιπέτεια και τη φυλακή, παρά να βρεθεί σε κανένα χαντάκι», φέρονται να υποστηρίζουν. 

Μεσολόγγι: «Δεν ήταν οι 17.000 ευρώ το κίνητρο της δολοφονίας»

Παράλληλα, ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος έχει αναλάβει τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 31χρονου, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ ανέφερε ότι το χρέος των 17.000 ευρώ που είχε ο κρεοπώλης προς τον Μπάμπη είναι πλέον ένα «αδιάφορο κίνητρο».

Όπως είπε, πιθανόν να είναι ένα προπέτασμα καπνού, ώστε να στραφούν οι έρευνες μακριά από το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος. 

«Τα 17.000 ευρώ απαίτησε ο Μπάμπης να του δοθούν. Από εκεί και πέρα ερευνώνται και άλλα πράγματα, αλλά δε θέλω να τα ονομάσω δημόσια. Πιστέψτε με είναι πολύ ισχυρά που μπορούν να δέσουν την υπόθεση. Η Αστυνομία στρέφεται και σε άλλα κίνητρα. Ίσως το κίνητρο των 17 χιλιάδων να είναι κάτι αδιάφορο μπροστά σε αυτά που μπορεί να αποδειχτούν», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top