Μεσολόγγι: «Μου έφαγε το παιδί μου πισώπλατα», λέει η μητέρα του Μπάμπη

Το τελευταίο του τηλεφώνημα πριν εξαφανιστεί

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες ήρθαν στο φως σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Την ώρα που ο 51χρονος κρεοπώλης κρατά σκληρή στάση και δεν ομολογεί την εμπλοκή του στην εξαφάνιση, η οικογένεια και οι φίλοι του Μπάμπη δηλώνουν πεπεισμένοι ότι του έχει κάνει κακό. 

Μεσολόγγι: Δεν είχε κάνει χρήση ουσιών ο κρεοπώλης για να μη θυμάται

Η μητέρα του31χρονου μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» εξαπέλυσε τα βέλη της εναντίον του κρεοπώλη, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

O κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει τίποτα σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

O κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει τίποτα σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

«Λογικά ξέρουν. Κάποιος έχει δει κάτι. Να μιλήσουν θέλω. Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω θα μου μιλήσει το παιδάκι μου. Θα μου πει “μαμά εδώ είμαι”. Δεν μπορεί να χάθηκε. Το παιδί δεν είναι βελόνι. Και αυτός ο ίδιος να μιλήσει. Δεν γλιτώνει έτσι και αλλιώς. Είμαι 100% σίγουρη ότι το έχει κάνει. Εμένα μου μιλούσε πολύ ειρωνικά εκείνη την ημέρα. Ήταν φίλος του. Σηκώθηκε, πήγε στο χωριό, τεσσεράμισι ώρες μακριά και να μην πάρει ένα τηλέφωνο; Να μου πει, Γεωργία βρήκες τίποτα από τον Μπάμπη; Σαν φίλος. Αυτός τον πήγε εκεί. Ήταν πολύ στεγνός. Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί», είπε.

Μεσολόγγι: Αναζητούν και σε video τον κρεοπώλη με τον Μπάμπη  

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο 31χρονος αποκλείεται να φορούσε ρούχα για κυνήγι, γιατί το παντελόνι του είναι στο σπίτι και σημείωσε ότι το βράδυ που εξαφανίστσηκε φορούσε μαύρο δερμάτινο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια. 

Η οικογένεια του 31χρονου είναι βέβαιη ότι ο 51χρονος τον έχει σκοτώσει

Η οικογένεια του 31χρονου είναι βέβαιη ότι ο 51χρονος τον έχει σκοτώσει

Μεσολόγγι: Η τελευταία επικοινωνία του Μπάμπη με φίλο του

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο φίλος του Μπάμπη, με τον οποίο συνομίλησε τελευταία φορά και του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη. 

Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Έρχεται νέο ένταλμα σύλληψης

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα, ο 31χρονος ήταν πολύ προβληματισμένος με το θέμα των χρημάτων που είχε δανείσει στον 51χρονο.

«Βρεθήκαμε αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν σκεπτικός, τον “έτρωγε” αυτό με τα χρήματα που είχε δανείσει. Αυτός ο κρεοπώλης, του είχε πει ότι θα πάρει χρήματα, το ήξερε ο Μπάμπης και γι’ αυτό περίμενε να του τα επιστρέψει τώρα. Του είχε δώσει 10.000 πέρυσι την Πρωτοχρονιά. Του είχα πει “δουλεύεις έξω, ταλαιπωρείσαι μέσα στη ζέστη γιατί καλώς ή κακώς, να είσαι ντάλα στον ήλιο και να κάνεις τέτοια δουλειά, βγαίνουν με κόπο τα χρήματα. Το δεύτερο ποσό που του είχε δώσει, επειδή τον έκραξα εγώ τότε, άργησε να μου το πει, τα άλλα τα είχε δώσει σπαστά τα χρήματα, σαν μικροδόσεις. Μπορεί να του είχε δώσει 2.000 δεν ασχολήθηκα κι εγώ γιατί όταν μου το ξαναείπε τον ξανάεκραξα», είπε και πρόσθεσε:

Ο κρεοπώλης (πρώτος αριστερά) είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο που αγνοείται στο Μεσολόγγι

Ο κρεοπώλης (πρώτος αριστερά) είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο που αγνοείται στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

«Μπορεί το ποσό να ήταν και πάνω από 17.000 και να μην μου το είχε πει. Του είχε πει δώσε μου να πάρω κρέατα και θα στα επιστρέψω και θα σου δώσω και 1.000 ευρώ παραπάνω για την εξυπηρέτηση και του λέω “Ρε Μπάμπη, αυτός θα πάει να βγάλει κέρδος για να το δώσει σε εσένα” και καλά ότι θα έπαιρνε τα κρέατα σε καλύτερη τιμή. Εγώ δεν ήξερα ότι του είχε ζητήσει ξανά χρήματα, το άκουσα τώρα στο Μεσολόγγι από διάφορους ότι του είχε δώσει κι άλλα ποσά, αλλά του τα επέστρεφε».

Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης δεν ήταν ήρεμος άνθρωπος

Ο φίλος του Μπάμπη είπε ακόμα ότι ο κρεοπώλης δεν ήταν και ο πιο ήρεμος άνθρωπος και μάλιστα φέρεται να είχε κακοποιήσει ζώα.

Μεσολόγγι: Εξετάζεται και 36χρονος ως συνεργός του κρεοπώλη!

«Όταν ήμασταν έξω για καφέ, μπορεί να έλεγε ο Μπάμπης φεύγω, πάω από τον Μ… στο κρεοπωλείο. Δεν πολυμιλούσαν στο τηλέφωνο. Εγώ αυτόν να τον είχα δει πέντε φορές στη ζωή μου. Φατσικά τον ήξερα γιατί ήταν μικρή κοινωνία. Ήμασταν μία φορά με την παρέα μας κι είχε έρθει αυτός. Πήρε τον Μπάμπη και πήγαν παραπέρα για να του μιλήσει. Τώρα τι λέγανε, δεν ρώτησα ποτέ γιατί δεν με ενδιέφερε. Γενικά ήταν γνωστοί. Ήταν φίλος ενός άλλου φίλου του Μπάμπη και κόλλησαν κι οι τρεις. Γνωρίζονταν γύρω στα πέντε χρόνια», είπε και συνέχισε:

Ο 31χρονος είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον 51χρονο, το οποίο ζητούσε πίσω

Ο 31χρονος είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον 51χρονο, το οποίο ζητούσε πίσω

«Πού είναι ο Μπάμπης;» - Οι 17 ώρες του κρεοπώλη με τους αστυνομικούς

«Την τελευταία φορά είχε πει κάτι ακραίο αυτός ο κύριος, ο Θεός να τον κάνει κύριο, και γι’ αυτό δεν ήθελα να βγαίνω μαζί του. Καμάρωνε που κάποιος που δεν ήθελε το σκυλάκι του, πήγαινε αυτός και… καταλαβαίνετε… Έβαζε τέλος στη ζωή του ζώου, το σκότωνε δηλαδή. Εγώ αγαπάω τα ζώα κι αυτά δεν τα δέχομαι και αντέδρασα αλλά με ηρέμησε ο Μπάμπης και μου είπε ηρέμησε, δηλαδή κάπως τον δικαιολόγησε γιατί είπα θα πάω να τον δώσω στην αστυνομία».

Μεσολόγγι: «Του έλεγε θα πάμε στο Αγρίνιο να πάρουμε τα χρήματα»

Σύμφωνα με τον φίλο του 31χρονου, ο κρεοπώλης επέμενε να πάνε μαζί στο Αγρίνιο για να πάρουν τα χρήματα από ένα άλλο άτομο, στο οποίο, όπως του έλεγε τα έχει δώσει εκείνος.

Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη

«Τις τελευταίες μέρες τα πρωινά που είχαμε σαν στέκι ένα μαγαζί που πηγαίναμε για καφέ του έλεγε θα πάμε στο Αγρίνιο να πάρουμε τα χρήματα. Του είχα πει και εγώ και η μητέρα του που γνώριζε για τη συναλλαγή, ότι δεν έχεις εσύ καμία δουλειά να πας στο Αγρίνιο για να πάρεις χρήματα. Γιατί ο Μ… έλεγε στον Μπάμπη ότι τα χρήματα τα είχε πάρει και τα είχε δώσει σε κάποιον άλλον από το Αγρίνιο, αλλά αυτόν δεν τον ήξερε κανείς μας», είπε ο φίλος του 31χρονου.

Μεσολόγγι: Οι τελευταίες κινήσεις του Μπάμπη

Το μεσημέρι της μέρας που εξαφανίστηκε, όπως αναφέρει, είχαν βρεθεί και ήταν ήρεμος.

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης - Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

«Είχα μείνει με το αυτοκίνητο και με εξυπηρέτησε, φαινόταν ήρεμος, πήγαμε και για περπάτημα. Αυτό που τον προβλημάτιζε μέρες και καιγόταν ήταν τα χρήματα. Του έλεγε συνέχεια αύριο θα πάρεις τα χρήματα, αύριο θα πάρεις τα χρήματα», είπε και συνέχισε:

Μεσολόγγι: «Μίλα ρε τέρας, πού είναι το παιδί μου;»

«Το απόγευμα της Πέμπτης που ήμουν με τη μητέρα μου και τον ξάδερφό του, τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του είπα αφού θα έφευγε για Ιταλία να βρεθούμε. Μου είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με το συγκεκριμένο άτομο. Τον ρώτησα δύο φορές κιόλας αν είναι σίγουρος. Και του λέω εντάξει φίλε, αν πας να προσέχεις και τα σχετικά. Είναι κυνήγι, είναι βράδυ. Μου είπε ότι θα ήταν οι δυο τους σε βουνό του Μεσολογγίου, στα Ρέτσενα. Μετά έστειλα ένα μήνυμα γύρω στις 23:20 να δω αν είναι όλα καλά, αλλά το μήνυμα δεν παραδόθηκε. Εκείνη την ώρα είπα ή δεν θα έχει ανοιχτά τα δεδομένα του ή θα έχουν πάει στο χωριό στα Ρέτσενα να μείνουν εκεί και δεν έχει σήμα. Το έκανε πιο παλιά αυτό με τη συγκεκριμένη παρέα. Τον πήρα τηλέφωνο το πρωί, πάλι κλειστό το τηλέφωνο, μετά από λίγη ώρα τον ξανακάλεσα, λέω εντάξει όταν γυρίσει θα με πάρει. Όλη την ημέρα τον πήρα 6-7 φορές τηλέφωνο. Το απόγευμα με ρώτησε ξάδελφος μου αν έχω μιλήσει με τον Μπάμπη. Πήρα τη μητέρα του τηλέφωνο, είδα ότι δεν γνώριζε μάλλον κανένας πού θα πήγαινε γιατί κι εγώ αν δεν μιλούσαμε στο τηλέφωνο, θεωρώ ότι δε θα ήξερα. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα δεν κατάφερα να τον βρω ξανά, όσο κι αν προσπάθησα».

Μεσολόγγι: Το κυνήγι του θησαυρού

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι οι δύο άνδρες δεν είχαν ραντεβού για κυνήγι. Οι τελευταίες διαδικτυακές αναζητήσεις του 31χρονου είχαν να κάνουν με κυνήγι θησαυρού. 

Μεσολόγγι: «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε»

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Ήταν αυτό το εύρημα του δράστη για να παρασύρει τον Μπάμπη; Πόσοι συμμετείχαν και πόσοι γνώριζαν; Ήταν το κίνητρο μόνο τα λεφτά;

Τα σενάρια είναι ανατριχιαστικά. «Το σώμα θα μιλήσει ακόμα κι αν βρεθεί στο υγρό στοιχείο», είπε ο ιατροδικαστής Δημήτρη Γαλεντέρης.

Μεσολόγγι: Νέο βίντεο με τον κρεοπώλη

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που αποκάλυψε η εκπομή «Φως στο Τούνελ», φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης να πηγαίνει σε μίνι μάρκετ της περιοχής και να αγοράζει ένα ρολό χαρτί κουζίνας, λίγη ώρα αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Μεσολόγγι: Ανατροπή με την κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα

Όπως φαίνεται καθαρά από το βιντεοληπτικό υλικό, ο κατηγορούμενος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, βιαστικός, κοιτάζει διαρκώς προς το αυτοκίνητό του και πετάει τα χρήματα στον πάγκο.

Στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι θα έκανε καθαριότητα στο σπίτι του γιατί θα το έβλεπαν κάποιοι υποψήφιοι ενοικιαστές, αφού σκόπευε να το νοικιάσει.

Μεσολόγγι: Και μια γυναίκα στο «μικροσκόπιο» - Κατασχέθηκε και άλλο κινητό

Μιλώντας στην εκπομπή ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, επιβεβαίωσε πως εκείνο το βράδυ κατά τις 10 παρά εμφανίστηκε στο μαγαζί, πήρε γρήγορα αυτό που ήθελε και έφυγε.

«Είμαστε από το ίδιο χωριό. Τον ήξερα. Καλό παιδί ακουγόταν ότι ήταν. Αν έκανε κάτι τέτοιο και τον σκότωσε όπως λένε ας πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Και ο αδελφός μου να ήταν, αυτό θα έλεγα. Να τον πάρουνε μακριά και να μην ξαναδεί την Αιτωλοακαρνανία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top