Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Ψάχνουν πιθανούς συνεργάτες του κρεοπώλη

Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση του Μεσολογγίου / Βίντεο Mega

Κορυφώνεται καθημερινά η αγωνία για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι, ο οποίος μετά από 14 ημέρες εκτιμάται πως δεν είναι ζωντανός. Ο κρεοπώλης έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνισή και τον θάνατό του. Την ίδια ώρα, η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου παρακαλάει να βρεθεί το παιδί της. 

Μεσολόγγι: Εξετάζεται και 36χρονος ως συνεργός του κρεοπώλη!

Προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ζήτησε και πήρε ο 50χρονος που συνελήφθη την Πέμπτη στο Μεσολόγγι, για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

«Πού είναι ο Μπάμπης;» - Οι 17 ώρες του κρεοπώλη με τους αστυνομικούς

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, ενώ συγγενείς και φίλοι του 31χρονου, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, ζητούσαν να μάθουν πού είναι ο 31χρονος.

Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη

Ωστόσο, ο κρεοπώλης δεν «έσπασε» και δεν αποκάλυψε την παραμικρή πληροφορία.

Ο 51χρονος θα παραμείνει κρατούμενος στην Αστυνομία μέχρι την απολογία του, ενώ επιμένει ότι δεν έχει καμία ευθύνη για την εξαφάνιση του Μπάμπη. 

Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι το άψυχο σώμα του Μπάμπη ενδέχεται να έχει τεμαχιστεί, προκειμένου να εξαφανιστεί.

«Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς, όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία: 

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

Μεσολόγγι: Τέσσερις προσαγωγές για τη δολοφονία του Μπάμπη

Στο πλαίσιο των ερευνών, μετά τη σύλληψη του κρεοπώλη, προσήχθησαν ακόμα τέσσερα άτομα στην Αστυνομία για να καταθέσουν, όσα πιθανώς γνωρίζουν για την υπόθεση. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος με τον οποίο ο κρεοπώλης επικοινωνήσε τη μέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης και το στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε κοντά στο σημείο της εξαφάνισης, βρίσκεται στο «κάδρο» των ερευνών και εξετάζεται η πιθανή εμπλοκή του σε συνεργία.

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» τον κρεοπώλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 50χρονου και το ένταλμα σύλληψης που ακολούθησε, βασίστηκε στις αντιφάσεις που υπέπεσε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στην Αστυνομία, σχετικά με τις κινήσεις του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου, μετά τη συνάντησή τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν συλλέξει στοιχεία τόσο από κάμερες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή των πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, όσο και από κινητά τηλέφωνα, ενώ εξετάζονται και οι οικονομικές συναλλαγές που είχε ο 31χρονος με τον 50χρονο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top