Μεσολόγγι: Και μια γυναίκα στο «μικροσκόπιο» - Κατασχέθηκε και άλλο κινητό

«Εκεί που τον έθαψα δε θα τον βρουν ποτέ»

Δύο άτομα κλήθηκαν εκ νέου από την αστυνομία για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι / Βίντεο Mega

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, κλήθηκαν από την αστυνομία η οποία κατάσχεσε το κινητό τηλέφωνο του πρώτου. «Εκεί που τον έθαψα δε θα τον βρουν ποτέ», φέρεται να είπε ο κρεοπώλης σε άτομο.

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο το βούλευμα

Ένας άνδρας και μια γυναίκα, αμφότεροι φίλοι του κρεοπώλη που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, κλήθηκαν τη Δευτέρα από την αστυνομία προκειμένου να συνδράμουν με τις πληροφορίες τους στην εξέλιξη της έρευνας.

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε ο κρεοπώλης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, ο άνδρας που κλήθηκε ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που κατέθεσαν την περασμένη Παρασκευή. Αυτή τη φορά, όμως, δεν κλήθηκε για κατάθεση, αλλά για να του κατασχέσουν το κινητό τηλέφωνο, καθώς εκτιμάται ότι σε αυτό κρύβονται πολύτιμα στοιχεία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, με τον οποίο είχε επικοινωνήσει ο κρεοπώλης το βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου, είχε σβήσει μηνύματα και τις κλήσεις που αντάλλαξαν με το κρεοπώλη, τα οποία όμως ανακτήθηκαν.

«Έδωσα το τηλέφωνό μου στην Αστυνομία. Δεν μου το επέστρεψαν ποτέ. Λέγαμε αν θέλουμε να κάνουμε καμιά παρανομία, δεν πρέπει να έχει το τηλέφωνο μαζί. Αυτός είχε δυο τηλέφωνα, ένα παλιό και ένα smartphone», δήλωσε στην εκπομπή T live ο φίλος του κρεοπώλη.

Όσον αφορά τη γυναίκα που κλήθηκε από τις αρχές, την ημέρα της εξαφάνισης ο κρεοπώλης την είχε καλέσει αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο εκείνη να απαντήσει στις κλήσεις του.

Μεσολόγγι: «Εκεί που τον έθαψα δε θα τον βρουν ποτέ»

Εκτός από τα άτομα στο φιλικό περιβάλλον του χασάπη, οι αστυνομικοί εξετάζουν πολύ προσεκτικά μία ακόμη μαρτυρία από έναν άνθρωπο που μοιράστηκε για μερικές ώρες το ίδιο κελί με τον 50χρονο. 

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, πήγε αυτοβούλως και έδωσε κατάθεση λέγοντας : 

Ο 50χρονος μου είπε, πως στο σημείο που έχει θάψει τον Μπάμπη, δεν πρόκειται να τον βρουν ποτέ.   

Παρόλα αυτά, η κατάθεση δεν αξιολογήθηκε ως σημαντική από την αστυνομία.  

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (15/1/2024)

Ακόμα, ο 50χρονος φέρεται να ρώτησε τους συγκρατούμενούς του, όσο ήταν υπό κράτηση στο Μεσολόγγι, για το «πώς είναι στις φυλακές του Κορυδαλλού;», σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Live News ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σημειώνεται ότι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειoδικών εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός Μπάμπης δολοφονήθηκε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top