Μεσολόγγι: Αυτό είναι το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε ο κρεοπώλης

Του τηλεφώνησε πριν και μετά την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Ποιο είναι το πρόσωπο «κλειδί», στο οποίο έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες οι αστυνομικοί που ερευνούν την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι;

Μεσολόγγι: Δύο πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών - Νέο βίντεο του κρεοπώλη

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται σε μια μεγάλη περιοχή γύρω από τον Εύηνο ποταμό, οι αρχές εξετάζουν και τα στοιχεία που ανακύπτουν από την έρευνα του κινητού τηλεφώνου του 51χρονου κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη το βράδυ που εξαφανίστηκε.

Άφαντος παραμένει ο 31χρονος που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι

Άφαντος παραμένει ο 31χρονος που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προέκυψε πως ο 51χρονος είχε κάνει δεκάδες κλήσεις προς έναν συγκεκριμένο αριθμό, τόσο πριν, όσο και μετά την εξαφάνιση του 31χρονου. 

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Οι τρεις μάρτυρες «κλειδί» - Τι λέει η αδελφή του

Πρόκειται για στενό φίλο του κρεοπώλη από την περιοχή, ο οποίος έχει κληθεί να καταθέσει, καθώς δεν αποκλείεται να γνωρίζει πράγματα για την εξαφάνιση. 

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου φέρεται να είχε συνομιλήσει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πριν και μετά την εξαφάνιση

Ο βασικός ύποπτος φέρεται να είχε συνομιλήσει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Ο 51χρονος τηλεφώνησε στον Μπάμπη

Την ίδια ώρα ένα νέο στοιχείο που έρχεται στο φως είναι ότι από την ανάκτηση των δεδομένων από το κινητό του 51χρονου, προκύπτει ότι εκείνος τηλεφώνησε στον Μπάμπη το βράδυ της εξαφάνισης και όχι ο αγνοούμενος τον κρεοπώλη.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, δεν έκρυψε τον φόβο του, η σορός του Μπάμπη να μη βρεθεί ποτέ. 

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά, με βάλτους, φράγματα, τη λιμνοθάλασσα, έχουμε το αντλιοστάσιο που ερευνήθηκε από πολύ μεγάλη ομάδα» σημείωσε.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μια σορός, όσο και αν "χτενιστεί" ένα ή πολλά σημεία, οι στατιστικές λένε ότι τις περισσότερες φορές μπορεί να βρεθεί τυχαία ή και ποτέ, όταν υπάρχουν σημεία τα οποία ενδεχομένως ο άνθρωπος που είναι στο ‘κάδρο’ τα γνώριζε πολύ καλά, είναι κυνηγός, είναι άνθρωπος της περιοχής».

Οι έρευνες συνεχίζονται, και όπως αποκάλυψε ο κ. Τσούκαλης, έχει ενεργοποιηθεί και ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου μαζί με την η ομοσπονδιακή θηροφυλακή για να συνδράμουν σε αυτές.

Ο κ. Τσούκαλης εξέφρασε την ανησυχία του τονίζοντας ότι από την αρχή επέμενε ότι «τους αγνώστους σε αυτή τη φαινομενικά εύκολη εξίσωση πρέπει να τους δούμε με προσοχή άπαντες για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ στη Βέροια, η σορός του οποίου ουδέποτε βρέθηκε, καθώς υπάρχουν σημεία στην περιοχή που μας λένε οι ντόπιοι ότι, αν είναι εκεί η σορός, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ».

«Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλέφωνου του», συμπλήρωσε ο κ. Τσούκαλης.

Μεσολόγγι: Κομβικής σημασίας οι καταθέσεις δύο προσώπων

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη επικεντρώνονται σε μια τεράστια περιοχή με βάλτους και ένα φωτοβολταϊκό πάρκο, όπου υπάρχει κάμερα και έχει καταγράψει το αυτοκίνητο του κρεοπώλη, λίγο μετά την εξαφάνισή του. 

Μεσολόγγι: Το πρόσωπο «μυστήριο» που μπορεί να δώσει λύση στην εξαφάνιση

Ο Μπάμπης φέρεται να είχε δανείσει μεγάλο χρηματικό ποσό στον κρεοπώλη πριν εξαφανιστεί στο Μεσολόγγι

Όπως είπε ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είναι τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Μπάμπη, ο βασικός ύποπτος ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μια ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών. Ανέφερε ακόμα ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν είχε ντυθεί κατάλληλα Τέλος, υποστήριξε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε σβήσει μια έντονη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους. 

Μεσολόγγι - Αδερφή Μπάμπη: «Τα δανεικά τον σκότωσαν»

Ο 51χρονος κρεοπώλης έχει υποπέσει και αρκετές ασάφειες στην κατάθεσή του

Ο 51χρονος κρεοπώλης έχει υποπέσει και αρκετές ασάφειες στην κατάθεσή του για την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι 

Σύμφωνα με τον ίδιο, κομβικής σημασίας είναι «οι μαρτυρίες δύο ατόμων που βρέθηκαν μαζί με τον κρεοπώλη, κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης, και συνομίλησαν μαζί του». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top