Μεσολόγγι: Το πρόσωπο «μυστήριο» που μπορεί να δώσει λύση στην εξαφάνιση

Στο μικροσκόπιο όσοι μίλησαν με τον κρεοπώλη, αφού συνάντησε τον Μπάμπη

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος εξαφανίστηκες στις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι. Στον 50χρονο, ο οποίος τον είδε τελευταία φορά πριν εξαφανιστούν τα ίχνη του στρέφεται η προσοχή των αρχών, αλλά και στα πρόσωπα, στα οποία μίλησε εκείνος, μετά από την εξαφάνιση του Μπάμπη. 

Μεσολόγγι: Αγωνία για τον Μπάμπη - Το τελευταίο μήνυμα στον κρεοπώλη

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε μια περιοχή από το παλαιό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, έως και τον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του 31χρονου. 

Άφαντος παραμένει για δέκατη μέρα ο 31χρονος που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι

Άφαντος παραμένει για δέκατη μέρα ο 31χρονος που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: «Όλα δείχνουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Μπάμπη»

Σε αυτές συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΠΑΚ, σκυλιά, drones, αλλά και δύτες που «χτενίζουν» τη λιμνοθάλασσα.

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο τα άτομα με τα οποία συνομίλησε ο κρεοπώλης

Αμέσως οι αρχές κατάσχεσαν το κινητό του 51χρονου κρεοπώλη και κατάφεραν να ανακτήσουν δεδομένα, τα οποία ο ίδιος είχε διαγράψει. Από αυτά προκύπτει ότι επικοινώνησε με διάφορα άτομα μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη - Η συνομιλία με τον κρεοπώλη

Οι αρχές αναζητούν τα άτομα αυτά, καθώς μπορεί να τους έχει πει κάτι για την εξαφάνιση του Μπάμπη και τις κινήσεις του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, που τώρα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έχε ξεχάσει.

Η αστυνομία αναζητά τα άτομα με τα οποία συνομίλησε ο 51χρονος μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

Η αστυνομία αναζητά τα άτομα με τα οποία συνομίλησε ο 51χρονος μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, κι ένα πρόσωπο «μυστήριο», που μπορεί να δώσει τη λύση στο  θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου.

Εξαφάνιση Μεσολόγγι: «Εμπλέκονται κι άλλα άτομα», λέει ο πατέρας του Μπάμπη

Επίσης, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης στον Alpha, οι αρχές ερευνούν και το κινητό τηλέφωνο της αδελφής του Μπάμπη, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το τηλέφωνό του.

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο το κινητό της αδελφής του Μπάμπη

Μεσολόγγι: «Τα δανεικά τον σκότωσαν»

Χθες η αδελφή του 31χρονου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εμφανίσητκε πεπεισμένη πως ο αδελφός της είναι νεκρός. 

Η αδελφή του 31χρονου θεωρεί ότι ο Μπάμπης δεν είναι ζωντανός

Η αδελφή του 31χρονου θεωρεί ότι ο Μπάμπης δεν είναι ζωντανός

Μεσολόγγι - Αδερφή Μπάμπη: «Τα δανεικά τον σκότωσαν»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βλάψει τον εαυτό του, οι ελπίδες να ζει μηδενίζονται καθώς έχουν περάσει 10 μέρες. Πιστεύω ότι τα δανεικά χρήματα ήταν που τον σκότωσαν. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι», είπε και πρόσθεσε:

Μεσολόγγι: Το νέο βίντεο με τον κρεοπώλη που εξετάζει η ΕΛΑΣ

«Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται, αλλά ότι έχουν κάτι ακούσει. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητιούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται. Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω η σορός του αδερφού μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top