Μεσολόγγι: Το νέο βίντεο με τον κρεοπώλη που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Τι ψώνισε από μίνο μάρκετ της περιοχής;

Ένα νέο βίντεο έχει στα χέρια του το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής της ΕΛ.ΑΣ, σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Κάμερα «έπιασε» τον 50χρονο σε χωράφι

Στο βίντεο που δημοσίευσε το messolonghivoice, ο 50χονος κρεοπώλης έχει πάει στο μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου και ψωνίζει χαρτί κουζίνας.

Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη είναι κραυγαλέες, αναφορικά με τις ώρες και τη διαδρομή που ακολούθησε, το βράδυ που συναντήθηκε με τον Μπάμπη. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε και είδε τον 31χρονο.

Ο 50χρονος υποστήριξε ότι στις 20:30 πήρε τον 31χρονο από το σπίτι του, προκειμένου να τον πάει σε ένα σημείο για να συναντήσει έναν φίλο του, για να πάνε μαζί για κυνήγι. Τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων κι είπε ότι έκανε αναστροφή κι επέστρεψε σπίτι του. 

Μεσολόγγι: Ελεύθερος και πάλι αφέθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν έκανε αναστροφή κι ενώ το σπίτι του ήταν σε μια απόσταση 10 λεπτών από το σημείο που άφησε τον κυνηγό. Κάμερα ασφαλείας όμως τον κατέγραψε στις 21:41 να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ 4 λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ότι απενεργοποιήθηκε το κινητό του 31χρονου Μπάμπη.

Δείτε το βίντεο που εξετάζει η ΕΛΑΣ με τον 50χρονο κρεοπώλη που αφέθηκε χθες ελεύθερος από τον Εισαγγελέα Μεσολογγίου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top