Εξαφάνιση Μεσολόγγι: «Εμπλέκονται κι άλλα άτομα», λέει ο πατέρας του Μπάμπη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου

Εξαφάνιση 31χρονου: Κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στο Μεσολόγγι / Βίντεο από ΕΡΤ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου. Στις έρευνες μπαίνει και η Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο πατέρας του λέει ότι εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην υπόθεση. 

Μεσολόγγι: Το νέο βίντεο με τον κρεοπώλη που εξετάζει η ΕΛΑΣ

 Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος που αγνοείται στο Μεσολόγγι

Κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στο Μεσολόγγι

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, λόγω της δυσκολίας της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να συνδράμουν στις έρευνες και να ενισχύσουν τους συναδέλφους του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα τη σκοτεινή υπόθεση.

Τα στοιχεία που έχουν εντοπιστεί ως τώρα και τα ευρήματα εστάλησαν στα εργαστήρια της Αθήνας και θα εξετασθούν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μεσολόγγι: Εξετάζεται ως ύποπτος 50χρονος για την εξαφάνιση 31χρονου!    

Οι Αρχές εξετάζουν άλλο ένα βίντεο με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι, πριν χαθούν τα ίχνη του. 

Στο βίντεο ο 50χρονος κρεοπώλης έχει πάει στο μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου και ψωνίζει χαρτί κουζίνας.

Ο 50χρονος υποστήριξε ότι στις 20:30 πήρε τον 31χρονο από το σπίτι του, προκειμένου να τον πάει σε ένα σημείο για να συναντήσει έναν φίλο του, για να πάνε μαζί για κυνήγι. Τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων κι είπε ότι έκανε αναστροφή κι επέστρεψε σπίτι του. 

Ωστόσο, κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε στις 21:41 να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ 4 λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ότι απενεργοποιήθηκε το κινητό του 31χρονου Μπάμπη.

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Κάμερα «έπιασε» τον 50χρονο σε χωράφι

Μεσολόγγι: «Εμπλέκονται και άλλα άτομα στην εξαφάνιση»

Ο πατέρας του Μπάμπη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστηρίζει ότι εμπλέκονται περισσότερα άτομα στην υπόθεση, την οποία χαρακτήρισε «επαγγελματική», και ζητά να γίνουν έρευνες και στην ορεινή Ναυπακτία.

Tι υποστήριξε ο πατέρας του Μπάμπη / Βίντεο από ΣΚΑΪ

Μεσολόγγι: «Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε με τον Μπάμπη», λέει φίλος του

Σημαντικός κρίνεται ο ρόλος του 50χρονου κρεοπώλη, φίλου του 31χρονου κυνηγού, καθώς υπάρχουν ανακρίβειες στις καταθέσεις του. Φέρεται να επικαλείται κενά μνήμης. 

Τι λέει η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη

Η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου Χριστίνα Κούτσικου από την πλευρά της, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Mega Καλημέρα,  απέρριψε κάθε ενδεχόμενο ο αδερφός της να έχει κάνει κακό στον εαυτό του ή να εξαφανίστηκε, χωρίς να αφήσει πίσω του σημάδια ζωής, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα μου μας μεγάλωσε μόνη της, ο αδελφός μου δε θα της το έκανε ποτέ αυτό, ούτε θα έκανε κακό στον εαυτό του». 

Όσα είπε η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου / Βίντεο από MEGA

Μεσολόγγι: Ελεύθερος και πάλι αφέθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης

H ίδια συμπλήρωσε πως «μαθαίνουμε ότι αυτά που είπε ο 50χρονος για εκείνη τη νύχτα με αυτά που έχει δει η αστυνομία από κάμερες είναι εντελώς διαφορετικά».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top